Apropa Cultura

Una porta a la inclusió

Apropa Cultura és una xarxa que uneix teatres, auditoris, festivals i museus amb les entitats del sector social per fer la cultura accessible.

Treballem per fer possible, entre tots, l’accessibilitat als principals equipaments culturals. Fomentem l’accés de totes les persones a la cultura i a l’oci inclusiu. Promovem la transformació social a partir de la cultura. Defensem una comunitat inclusiva capaç de crear condicions adequades a les necessitats de totes les persones. 

Què ofereix Apropa Cultura?

Assistència a espectacles de música, teatre, dansa i circ. Els teatres, auditoris i festivals adherits a Apropa Cultura ofereixen localitats de la seva programació habitual de música, teatre, dansa i circ a preus molt reduïts. És un recurs de lleure que facilita la tasca dels educadors socials al moment de fer la tria, selecció, reserva d'espectacles i preparació de la sortida. Actualment més de 1.500 centres socials d'arreu de Catalunya estan registrats i poden gaudir del programa.

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis