Descomptes

Menys de 26 anys, estudiants, famílies nombroses i monoparentals, persones amb diversitat funcional i titulars del carnet jove: 15% de descompte. Excepte al Teatre Auditori Can Palots.

Persones en situació d’atur:15% de descompte. Excepte al Teatre Auditori Can Palots que és el 50% de descompte

Menys de 2 anys: Entrada gratuïta sense localitat. Cal recollir-la a les taquilles del teatre corresponent.

Més de 60 anys: 15% de descompte. Excepte al Teatre Auditori Can Palots que és el 50% de descompte

Menys de 16 anys: Fins al 50% de descompte en els espectacles infantils i familiars.Estudiants Arts Escèniques: Entrades a 5 euros per a estudiants d’arts escèniques en tots els espectacles excepte els del Teatre Auditori Can Palots. Demaneu a l’escola o a l’equipament el codi per fer la compra per Internet.

*Les entrades de la Zona B del Teatre Auditori de Granollers tenen un preu reduït per limitacions d'espai i/o visibilitat reduïda.

Descomptes per a grups

Si t’agrada engrescar als teus amics i familiars per venir al teatre t’interessa estar atent als descomptes per grups! Converteix-te en dinamitzador! 

grup de 10

Organitza un grup de més de 10 persones i obtindràs un 20% de descompte en totes les entrades. A més tindràs una entrada de regal! Perquè tu ho vals!

Grup de 20

Si ja sou un grup de més de 20 persones no us perdeu la oportunitat i gaudiu del 25% de descompte. A més tindràs una entrada de regal per haver-ho organitzat!

Parle'm-ne!

Parlem-ne! Tenim descomptes adaptats a les diferents necessitats. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de totes les possibilitats.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR