horari de taquilles per setmana santa

Les taquilles del Teatre Auditori romandran tancades del divendres 29 de març fins al dilluns 1 d’abril, ambdós dies inclosos. Recordeu que sempre podeu comprar entrades a les webs www.escenagran.cat i www.teatreauditoridegranollers.cat

MÉS INFORMACIÓ

×

Gala d'Escena grAn: amb Pep Planas i Las Divinas

20.07.2017

El proper dissabte 23 de setembre a les 21 h tindrà lloc al Teatre Auditori de Granollers la Gala de Presentació d'Escena grAn de la Temporada 2017/2018.

L'actor Pep Planas i el grup Las Divinas seran els encarregats aquest any d'acompanyar els equipaments d'Escena grAn  en la presentació de la temporada d'enguany. Un cop acabada la presentació a la sala gran, la gala continuarà al vestíbul i a l'exterior del teatre amb projeccions de Vicenç Viaplana, artista convidat de la temporada, i l'actuació musical de Jordi Pegenaute Trio.

Teatre, música i molt de ritme per passar una bona estona i descobrir plegats la nova programació dels equipaments que formen part d'Escena grAn: Teatre Auditori de Granollers; Llevant Teatre; Roca Umbert Fàbrica de les Arts - Sala de Concerts NAU B1; Casa de Cultura Sant Francesc - Roda d'Espectacles Infantils; i Teatre Auditori Can Palots.

Cinc equipaments culturals que proposen un total de 66 espectacles, 22 dels quals adreçats al públic infantil, de setembre a gener, configurant una de les cartelleres més completes, variades i de qualitat del país, amb una programació equilibrada de teatre i música, que hi afegeix altres propostes d’altíssim nivell dins les disciplines de l’òpera, la dansa i el circ. Tot plegat, dins el paraigües del leitmotiv: Benvinguts a casa, amb la finalitat d’obrir els equipaments d’Escena grAn a tothom.

Les entrades per la gala es podran reservar a partir de dimecres 13 de setembre omplint aquest formulari. Un cop reservades les teves invitacions (màxim 2 entrades per persona i fins exhaurir localitats) rebràs la confirmació de les teves entrades via mail. Afanya't i no et quedis sense!

Un cop confirmades, pots passar per les taquilles del teatre a recollir les teves invitacions NOMÉS EL MATEIX DIA de la gala a partir de les 17 h fins les 20:30h. Les entrades que no s'hagin recollit mitja hora abans de la gala, seran alliberades perquè les puguin utilitzar altres persones.

Si per algun motiu finalment no podeu assistir a la gala, us preguem que ens aviseu per email a taquilles@teatreauditori.granollers.cat o al telèfon 938405121.

Us hi esperem!

NotíciesVeure'n més