horari de taquilles per setmana santa

Les taquilles del Teatre Auditori romandran tancades del divendres 29 de març fins al dilluns 1 d’abril, ambdós dies inclosos. Recordeu que sempre podeu comprar entrades a les webs www.escenagran.cat i www.teatreauditoridegranollers.cat

MÉS INFORMACIÓ

×

Suspès el concert “Carmina Burana” previst per dissabte 30 de setembre al Teatre Auditori de Granollers

25.09.2017

La devolució d’entrades començarà aquesta mateixa setmana

La representació de ‘Carmina Burana’ de Carl Orff, a càrrec de la Coral Cantiga i el Cor de Cambra de Granollers, prevista per dissabte 30 de setembre a les 21 h al Teatre Auditori de Granollers, queda suspesa a causa de la complexitat logística que representa per la companyia moure tanta gent el dia anterior al que hi ha convocat el Referèndum. El mateix concert, que també estava previst fer el dia 1 d’octubre al Kursaal de Manresa, també ha quedat suspès.

La presentació prèvia a l'espectacle, de dimecres 27 de setembre, amb l'Albert Torrens, Josep Vila Jover i Vicenç Viaplana Ventura, també ha quedat supesa.

Devolució de les entrades

El Teatre Auditori es posarà en contacte amb les persones que ja hagin comprat entrades d’aquest espectacle perquè puguin recuperar l’import de les entrades.El sistema de devolució de l’import dependrà del mètode de compra utilitzat:
- Entrades comprades a les taquilles del teatre: Presencialment en l'horari de taquilles; dimecres, dijous i divendres de 17 a 19.30 hores.
- Entrades comprades per Internet: La devolució es farà automàticament a la targeta de crèdit utilitzada en el moment del pagament. Les devolucions es faran al llarg d’aquesta setmana.

 

NotíciesVeure'n més