Suspès l'espectacle "El Padre"

01.10.2017

L'espectacle El Padre previst per avui a les 19.00h al Teatre Auditori de Granollers queda suspès davant dels esdeveniments que s'estan produint al llarg del dia d'avui a Catalunya.

“Des del Teatre Auditori de Granollers us comuniquem que malgrat  la normalitat amb que s’ha desenvolupat la jornada d’avui 1 d’octubre a la nostra ciutat, dissortadament en d’altres indrets del país això no ha estat així.

En condemna i rebuig a la violència i l’acció desproporcionada  envers a una ciutadania que s’està expressant pacíficament, el Teatre Auditori de Granollers suspèn finalment la funció de EL PADRE prevista per avui dia 1 d’octubre del 2017”.

Devolució de les entrades:

El Teatre Auditori es posarà en contacte amb les persones que ja hagin comprat entrades d’aquest espectacle perquè puguin recuperar l’import de les entrades.

El sistema de devolució de l’import dependrà del mètode de compra utilitzat:

- Entrades comprades a les taquilles del teatre: Presencialment en l'horari de taquilles; dimecres, dijous i divendres de 17 a 19.30 hores.
- Entrades comprades per Internet: La devolució es farà automàticament a la targeta de crèdit utilitzada en el moment del pagament. Les devolucions es faran al llarg d’aquesta setmana.

NotíciesVeure'n més