horari de taquilles per setmana santa

Les taquilles del Teatre Auditori romandran tancades del divendres 29 de març fins al dilluns 1 d’abril, ambdós dies inclosos. Recordeu que sempre podeu comprar entrades a les webs www.escenagran.cat i www.teatreauditoridegranollers.cat

MÉS INFORMACIÓ

×

Antonio Orozco torna al Teatre Auditori el 16 de febrer del 2019

26.02.2018

Antonio Orozco presenta el seu disc "Único"

El cantant i compositor català Antonio Orozco torna al Teatre Auditori de Granollers el dissabte 16 de febrer del 2019 a les 21h, dins del marc de la segona temporada de la gira Único, que el portarà des del proper setembre fins el març per una trentena de localitats de tota la península. 

Un espectacle que busca nous camins i diferents maneres d’explicar-te la vida. “Único” neix en la part obscura i difícil de la vida, amb un gran esperit de supervivència i amb l’objectiu d’entretenir els sentits. No és un concert, ni una obra de teatre, ni una pel·lícula, ni prosa, ni poesia. No és un espectacle corrent. Parla de tu, de la teva vida, de les teves emocions i també de les teves pors. “Único” ets tu, és una part meravellosa de la teva vida.

Les entrades es podran adquirir a partir del proper dimarts 27 de febrer a partir de les 10 del matí per internet el mateix dia i hora que es posaran a la venda la resta de concerts de la gira. A partir del dimecres 28 de febrer a les 17h també es podran comprar a les Taquilles del Teatre Auditori de Granollers, en horari habitual de dimecres, dijous i divendres de 17 a 19:30h.
 

El preu de les entrades és de 35 € a la ZONA A i 20 € a la ZONA B, exclòs de descomptes.

NotíciesVeure'n més