horari de taquilles per setmana santa

Les taquilles del Teatre Auditori romandran tancades del divendres 29 de març fins al dilluns 1 d’abril, ambdós dies inclosos. Recordeu que sempre podeu comprar entrades a les webs www.escenagran.cat i www.teatreauditoridegranollers.cat

MÉS INFORMACIÓ

×

The legend of burning man

05.03.2018

#joencaranoactuo

Martí Sala (4t ESO Celestí Bellera)

Divendres, 26 de gener, el grup de l’optativa de teatre de l’institut Celestí Bellera, vàrem anar a veure al teatre una obra anomenada The legend of the burning man al Teatre Auditori de Granollers (TAG). L'obra parla d’un home que la policia li va confiscar el cotxe, i ell, indignat es va ruixar de gasolina i es va prendre foc per a reivindicar els seus drets. Va ser l'inici d'una onada de revolucions, una entre les quals i es podria dir la més contundent, era a les xarxes socials, fent servir un hashtag dient que no hi havia dret al abús de poder que van fer els policies. Va ser l'embrió de la primavera àrab.

Des del meu punt de vista, aquesta obra, a càrrec de la companyia Insectotròpics, que realitza un teatre que fusiona moltes disciplines artístiques en directe,  transmet molts sentiments, i fa una crítica social, en referència a què tothom és capaç de fer servir un hashtag i dir quatre paraules, però a la hora de veritat no hi actua. També hi apareix una crítica cap a la política, ja que en un moment donat, el llavors president de Tunísia va a visitar la víctima, quan en part, ha estat culpa del polític. Va ser sota del seu mandat que es permetia la corrupció i l'abús de poder. The legend of burning man fa una crítica política cap a aquesta hipocresia tant compartida.

NotíciesVeure'n més