Taller participatiu de dansa contemporània per a majors de 45 anys

+45

02.10.17

40 participants

Els primers 40 anys de la vida ens donen el text, els següents 30, el comentari (Schopenhauer). En el moment actual la vida ens planteja la contradicció entre viure la maduresa com un lloc on es pot admirar la bellesa del pas del temps i el fet de ser conscients que, progressivament, esdevenim obsolets. Aquest és el punt de partida de +45, en el qual sis experimentats ballarins d’aquesta segona edat i un cor de figurants no professionals de la segona i tercera edat són els protagonistes.

García Ferro es coreògraf, ballarí, perfomer i compositor argentí resident a Barcelona. Dirigeix la seva companyia des l’any 2000, amb la què s’ha presentat a més de 15 països; ha estat guardonat amb el 1er premi del festival Maspalomas l’2007. També realitza encàrrecs per a la Compañía Nacional de Danza Contemporánea d’Argentina o l’Orquestra Simfònica de Barcelona, així com projectes de dansa social i educativa. 

Tens ganes de ballar, de moure't i de formar part d'un espectacle de dansa?

Taller  participatiu de dansa contemporània per a majors de 45 anys

Busquem persones majors de 45 anys que vulguin potenciar, descobrir i experimentar el moviment del seu cos amb l’objectiu de produir un espectacle final dirigit pel coreògraf internacional Sebastián García Ferro: + 45. El resultat del taller es presentarà al Teatre Auditori de Granollers, el divendres dia 27 d'octubre a les 21h.

Activitat gratuïta
Inscripcions: https://goo.gl/U2Mh7e
Dates: Cada dilluns i dimecres del 2 al 25 d'octubre de 20 a 22h i divendres 27 d'octubre a partir de les 19h (dia de l'espectacle).
Lloc: Centre d'Arts en Moviment de Roca Umbert Fàbrica de les Arts

Organitza: Roca Umbert Fàbrica de les Arts, Teatre Auditori de Granollers i Ajuntament de Granollers
+45 és una coproducció amb Mercat de les Flors, Festival Grec, i Sismògraf

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR