Activitats

Endinsa’t!

Vols conèixer tot el que es cou als equipaments d’Escena grAn més enllà dels espectacles? Tallers, presentacions, xerrades, trobades amb els artistes, workshops de dansa, assajos oberts, formació universitària...

Activitats 360
Cursos i tallers

Viu l’experiència

Viu l’Orquestra!

L’Orquestra de Cambra de Granollers obre l’assaig general de divendres a les 10 h, al Teatre Auditori, de totes les seves produccions perquè visquis de primera mà els moments previs a una gran estrena. A més, el director musical et descobreix tots els detalls del repertori i la formació.

Activitat gratuïta 
Inscripcions: www.teatreauditoridegranollers.cat

Viu el Cor!

Per fer més proper el concert als assistents, els cors VEUS i Cor de Cambra de Granollers t’ofereixen l’oportunitat de presenciar la part final de l’assaig general de divendres, a les 20.30 h, al Teatre Auditori, i assistir, a més, a una explicació de l’obra i el procés de treball a càrrec del director dels cors.

Activitat gratuïta 
Inscripcions: www.teatreauditoridegranollers.cat

Treu més suc als espectacles

Presentacions dels concerts de música clàssica

El crític musical Xavier Chavarria et presentarà, una hora abans del concert al Teatre Auditori, el repertori, els autors, el context i les curiositats de les obres que interpretarà l’Orquestra. Una sessió que, de ben segur, t’engrescarà!

Entrada lliure
Sense inscripció prèvia

Presentacions dels espectacles de dansa

Una hora abans de cada espectacle, el col·lectiu de crítics de Recomana fa una xerrada al Teatre Auditori aportant eines perquè gaudeixis més de la proposta. Un procés de coneixement que acaba amb una conversa post-funció dinamitzada pel mateix col·lectiu.

Entrada lliure
Sense inscripció prèvia

Tria i remena...
t’engrescaràs segur!

Presentacions d’Òpera

Vols treure-li tot el suc a les òperes de la temporada? No et perdis les presentacions del musicòleg Marc Heilbron, una hora abans de la representació al Teatre Auditori. Sortiràs entusiasmat i amb ganes de més!

Entrada lliure
Sense inscripció prèvia

I si parlem de música?

Un diàleg obert i proper entre els músics i el públic. Això és el que t’ofereix la sala NauB1 de Roca Umbert Fàbrica de les Arts en algunes de les seves propostes. Una trobada dinamitzada per l’activista cultural Joan Gener Barbany, a les 20 h del mateix dia del concert.

Entrada lliure
Sense inscripció prèvia

Coneix l’artista

Converses post-funció

Tens ganes de més quan acabes de veure un espectacle? Queda’t i participa a les converses després de la funció del Teatre Auditori i Llevant Teatre. Podràs comentar les teves impressions i compartir totes les sensacions viscudes. 

Entrada lliure i sense inscripció prèvia

Participa i crea

Tallers de circ

T’atreveixes a aguantar l’equilibri damunt d’unes xanques? Vols aprendre a donar tombarelles? No et perdis els tallers familiars de circ del Teatre Auditori. Just abans dels espectacles podràs aprendre les tècniques del circ de mans de l’actor i professor, David Cuspinera.

Activitat gratuïta
Inscripcions: www.teatreauditoridegranollers.cat

Tallers de manualitats

Cada espectacle familiar té un tema i cada tema un taller. Vols saber de què van els tallers de manualitats del Teatre Auditori Can Palots? Vine en família, una hora abans de l’espectacle, i deixeu-vos emportar per la creativitat i la imaginació.

Entrada lliure
Sense inscripció prèvia

Aprèn

Llegir el Teatre

Si vols gaudir del gust de la lectura i desxifrar textos teatrals des d’una nova mirada, el club Llegir al Teatre és el teu punt de trobada mensual. Les sessions es fan un dilluns al mes, a les 19 h, al Teatre Auditori i estan dinamitzades per Francesc Viñas, professor de literatura.

Informació i inscripcions:
www.granollers.cat/inscripcionsbiblioteques

Activitats del  Centre d’Arts en Moviment

Centre de creació de Roca Umbert per a l’aprofundiment del llenguatge del cos, vinculat a les disciplines de dansa, circ i teatre. Aquesta temporada té preparades un munt d’activitats i tallers: workshops per a professionals, tallers familiars de moviment contemporani, formació en llenguatge corporal per a tots els públics, improvisacions guiades de moviment i esdeveniments singulars, com el Vine a ballar, unes sessions de dansa per conèixer diversos estils i moviments.

Informació i inscripcions: www.rocaumbert.com/centredartsenmoviment/a

Cursos de la Universitat Popular de Granollers

El Teatre Auditori és també espai formatiu, per això, t’ofereix aquesta temporada dos cursos organitzats per la Universitat Popular de Granollers: Música inquieta entorn a les relacions de la música amb les altres formes artístiques i de coneixement, i Música, salut i benestar sobre com la música ens aporta cohesió, equilibri i bones vibracions.

Informació i inscripcions: 
www.upg.cat

Programa Etcètera

Tens entre 12 i 16 anys? Aixeca’t del sofà i participa en els tallers educatius municipals en horari de tarda que organitza el programa Etcètera del Gra. Un espai educatiu i amb la col·laboració dels centres educació secundària de la ciutat i de tots els equipaments culturals, socials i esportius que oferirà cursos i tallers de llarga durada i amb un projecte final.

Informació i inscripcions: www.grajove.cat

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR