La dernière danse de Brigitte

Companyia Zero en conducta

DURADA:  55 minuts
03.03.18

Abonaments

FITXA ARTÍSTICA
Direcció i interpretació:
José Antonio Puchades i Julieta Gascón
Assistència de direcció:
David Maqueda
Disseny personatges i escenografia:
Angel Navarro, Kimberly Dutour, Miguel Hernández i Vicente Andreu

La dernière danse de Brigitte
La dernière danse de Brigitte

Teatre gestual i d'objectes

Brigitte té tants anys que els seus records estan en blanc i negre. Sap que ha arribat el moment en què el seu últim segon es farà etern. Abans de marxar, però, Brigitte farà l’equipatge i omplirà la seva capseta amb els records més estimats. Benvinguts al seu últim ball. Un projecte de mim corporal, titelles, dansa i teatre al servei d’una història impossible de narrar amb paraules.

Quan Putxa (José Antonio Puchades) va crear Zero en Conducta, el 2011, després d’haver-se format en l’art dels titellaires amb el Pep Ortal i d’haver-se llicenciat a l’Institut del Teatre, el seu primer espectacle, Nymio. Historias mínimas contadas a mano (2012), encara en solitari, bevia del gest i dels titelles. Però, quan la companyia va créixer amb la incorporació de Julieta Gascón, també el seu llenguatge es va expandir: a Allegro ma non troppo (o...¿si el amor es ciego, por qué nos mira?), estrenat el 2014, ja van començar a treballar també les tècniques de la dansa. I en aquesta mateixa línia ha continuat la feina de la parella en el seu tercer muntatge, La dernière danse de Brigitte, que es va estrenar al febrer del 2016 a l’Ateneu Popular de Nou Barris i ja ha realitzat una important gira per Espanya, Alemanya, Itàlia i Holanda.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR