Maria Arnal i Marcel Bagés

45 cerebros y 1 corazón

DURADA:  90 minuts
16.02.18

Abonaments

FITXA ARTÍSTICA
Maria Arnal: veu
Marcel Bagés: guitarra

Maria Arnal i Marcel Bagés
Maria Arnal i Marcel Bagés

Autèntica revelació del 2016, Maria Arnal i Marcel Bagés presenten el seu àlbum de debut, 45 cerebros y 1 corazón. Recent Premi Ciutat de Barcelona de Música per el seu segón EP, Verbena, escollit Millor Single Nacional per la revista Rockdelux i Obra Artística de l’any segons els lectors de Time Out, la vocalista de Badalona i el guitarrista de Flix continuen la cadena de transmissió de la música popular de la millor manera possible: tot creant cançons pròpies que s’incorporen  al seu projecte de rescat de gravacions de camp, arxius digitalitzats i fonoteques de la Península Ibèrica.

Ja des del títol, 45 cerebros y 1 corazón, amb una lletra que Maria Arnal va escriure en llegir la noticia de l’aixecament d’una fosa de la Guerra Civil a La Pedraja (Burgos), el disc ens parla d’allò que recordem i d’allò que ens volen fer oblidar; del cos, la memòria, la vida i la mort.

El disc inclou onze temes en català i castellà, set d’inèdits que arriben per quedar-se per sempre en la memòria, com l’adaptació del poema de Joan Brossa La gent no s’adona del poder que té (La gent), la magnètica Desmemoria i Tú que vienes a rondarme, candidat a single de l’any. Una proposta artística que combina talent i compromís social i poètic i que connecta de forma magistral les músiques de tradició oral amb el present més immediat.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR