Chicuelo i Mezquida

Presentació de Conexión

DURADA:  75 minuts
16.03.18

PREUS
15€ Zona A
8€ Zona B

Abonaments

FITXA ARTÍSTICA
Marco Mezquida
: piano
Juan Gómez, Chicuelo: guitarra flamenca
Paco de Mode: percussió

Sala Gran

Espectacle inclòs en el 28è Festival de Jazz Granollers

Chicuelo i Mezquida
Chicuelo i Mezquida
Chicuelo i Mezquida
Chicuelo i Mezquida

Juan Gómez ‘Chicuelo’, guanyador d’un Goya, és un dels guitarristes més rellevants del panorama actual del flamenc i, alhora, un dels compositors més prolífics i interessants de les darreres generacions. Marco Mezquida és, per la seva part, el creador d'un pianisme únic, que s'enriqueix en la diversitat, que no ha parat de sorprendre des de la seva irrupció en l'escena europea.

Dos grans talents, professors del Taller de Músics, que es troben per traçar plegats una Barcelona acolorida, tòrrida, profunda, lúdica, antiga, jove i intensa en la vigília i els seus somnis. Chicuelo i Mezquida presenten una ciutat presenten port i refugi, punt de convergències i trànsit, platja d’un Mediterrani on fugitius i cercadors de tota mena s’enreden. Són dos caçadors de sons que s’enreden, que respiren un mateix idioma, l’idioma de mar. Que conversen i dialoguen des de les tecles i les cordes, que parlen de música, de l’aigua que es barreja, com es barregen els seus sons, la seva música.

Sensibilitat, passió i màgia en un concert únic amb l’acompanyament de Paco de Mode a la percussió. Una col·laboració que ha anat molt més enllà de fusionar flamenc i jazz i que ha creat una gira que els està portant a països tan diversos com Alemanya i Brasil.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR