Sí que
m’estima!

La temporada 2019/2020 de la cartellera escènica i musical de Granollers i Canovelles consolida la trajectòria i el treball dels cinc espais participants que, amb els seus equips artístics, dissenyen una de les cartelleres més reeixides del nostre país, amb la voluntat de ser referents a la comarca del Vallès Oriental.

Aquesta temporada oferim prop de 130 espectacles que destaquen per la seva varietat en propostes i gèneres: obres teatrals, concerts de música clàssica i moderna, propostes de dansa, espectacles de teatre, màgia i monòlegs. En definitiva, una cartellera rica, de màxim nivell i plena de propostes per a tots els públics, inclosos els nostres petits, que tornaran a viatjar pels diferents escenaris gràcies als Patinautes.

Escena grAn és una cartellera feta des del compromís públic, que selecciona propostes amb contingut de qualitat perquè no us deixi indiferents i que posa una mirada especial en la creació dels artistes de la nostra comarca.

Volem traslladar-vos, a més, que el nostre compromís no es queda en el disseny d’aquesta cartellera, sinó que entén que la vostra relació amb els espectacles va molt més enllà. Per aquest motiu les activitats 360º us obriran l’experiència escènica i musical, abans i després de l’espectacle, per aprofundir molt més en el treball dels nostres artistes, créixer i compartir sensacions.

Teniu a les mans una programació amb una varietat de propostes i projectes que permeten eixamplar l’oportunitat de fer de la cultura i de les arts una part de nosaltres que ens ajuda a ser millors. Així, amb la mateixa delicadesa dels pètals d’una flor, hem fet una selecció de propostes per assegurar-nos que, triïs la que triïs, l’encertaràs.

Bona temporada cultural i artística!

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR