Mesures excepcionals de prevenció COVID-19 per accedir als equipaments d'Escena GrAn

 

MÉS INFORMACIÓ

×

TORNEM 
AMB MOLTES 
GANES!

Estem vivint una època estranya en què els nostres equipaments han estat tancats i hem hagut d’anul·lar els espectacles programats. Tot i això, des d’Escena grAn no hem parat de pensar, i repensar-nos, per poder oferir-vos el que més ens agrada: la cultura. Durant aquest confinament s’ha fet encara més palès que necessitem la cultura per nodrir la nostra ànima i aferrar-nos a la creativitat dels nostres artistes, també, com a via d’escapament.

Davant de la incertesa, hem hagut de reprogramar i redefinir. Tant és així que aquests mesos hem treballat en l’elaboració de cinc revistes que hem batejat com a Repensem-nos. Hem parlat amb artistes, gestors i professionals d’altres sectors per entendre, analitzar i reflexionar sobre aquest moment, des d’una mirada artística i local. Aquesta revista seguirà com a publicació de pensament d’Escena grAn perquè, més enllà d’oferir-vos espectacles en viu, volem compartir amb vosaltres les inquietuds i reflexions del sector, i nodrir el pensament i el diàleg a través de converses amb artistes i de les nostres activitats 360º.

Des d’Escena grAn us hem preparat una temporada variada, amb espectacles per a tots els públics i amb la il·lusió que en aquest llibret, que enguany us oferirem en format digital, hi trobareu moltes propostes perquè us torneu a emocionar amb les arts escèniques.

Tenim tantes, tantes ganes de tornar a bategar amb la cultura que hem decidit que l’eslògan de la temporada sigui “Amb moltes ganes”. Tenim moltes ganes de veure-us, de compartir la platea, ganes de teatre, de música, de clàssica, de dansa, de circ... ganes del directe.

Hem reprogramat i hem plantejat noves propostes amb una mirada àmplia amb artistes del territori, de manera que donem suport al teixit de la nostra ciutat, comarca i més enllà. I hem tingut en compte totes les mesures de seguretat i higiene perquè volem que la vostra experiència sigui igual d’agradable com ho ha estat fins ara als nostres equipaments.

Només ens queda donar-vos les gràcies pel vostre suport, per la vostra confiança i per fer-nos costat durant aquesta època incerta.

Moltes gràcies!

Ens veiem molt aviat i…. amb moltes ganes!

L’equip d’Escena grAn