AIXEQUEM EL VOL!

Fa quatre mesos que fem volar la imaginació, compartint de nou les emocions, rient sense parar, reflexionant i creixent plegats/des. Hem vist de nou el públic dempeus, les platees aplaudint, hem palpat l’alegria de tornar-nos a veure les cares, la il·lusió de crear de nou la màgia als escenaris... I aquest febrer, Escena grAn torna a estar de celebració! Tornem a tenir el 100% de l’aforament disponible en tots els nostres espectacles! I a més a més, el Teatre Auditori de Granollers celebra 20 anys de vida!

Una programació pensada per obrir de bat a bat les portes i gaudir plenament de la millor cultura al costat de casa i amb total seguretat. Una segona part de la temporada 2021-2022 per seguir volant a través de les més de 60 propostes de teatre, música, dansa i circ per a tots els públics i per a totes les edats.

Per als amants de la clàssica, per als que van a l’aposta segura, pels més joves, per les famílies, pels més arriscats i per aquells que necessiten desconnectar i riure... Tots sou benvinguts i benvingudes a una cartellera que, a més, va acompanyada d’activitats perquè visquis al màxim l’experiència de venir al teatre: programes de ràdio, assajos oberts, tallers de circ, presentacions prèvies i postfuncions.

Una vegada més us volem donar les gràcies pel vostre suport, per la vostra confiança i per fer-nos costat durant aquesta època tan incerta. Sense vosaltres la nostra feina no tindria sentit.

Seguim volant?

L’equip d’Escena grAn