Vols estar al dia?

Subscriu-te al nostre butlletí!

 

Subscriu-te

×

AIXEQUEM EL VOL!

Alguna vegada us heu imaginat que éreu un ocell i volàveu? Aquella sensació de llibertat i d’evasió i de veure el món des d’una altra perspectiva?
El teatre, la música i les arts escèniques en general ens transporten a altres mons. Riem, plorem, ens emocionem, cantem, ens movem i… volem!
D’alguna manera, i durant una estona, ens aïllem de la rutina i del ritme trepidant de la societat i deixem que ens expliquin històries, que ens facin vibrar amb aquella cançó o fregada de violí tan acurada i aconseguim sortir d’una manera diferent de com hem entrat.

Des d’Escena grAn aquest any hem triat l’eslògan “Aixequem el vol”. Hem viscut una temporada molt intensa. La pandèmia no ens ha aturat i hem seguit oferint-vos les millors propostes d’arts escèniques als nostres equipaments. I malgrat les distàncies, mascaretes, gel, confinaments municipals, comarcals i tota la “logística Covid”, no hem parat.
Aquesta nova temporada volem fer-vos volar. Volem aixecar el vol amb tots/es vosaltres amb espectacles perquè cadascú de vosaltres trobi el seu. N’estem segurs/es que el trobareu perquè tenim varietat per a tots els paladars i molts vols possibles.

Una vegada més, us volem donar les gràcies pel vostre suport, per la vostra confiança i per fer-nos costat durant aquesta època tan incerta. Sense vosaltres la nostra feina no tindria el mateix sentit.
Volem?


L’equip d’Escena grAn