HISTÒRIES
I MÉS HISTÒRIES 

La vida està farcida de petites i grans històries. Històries que ens emocionen, que ens expliquen qui som, d'on venim, on som i ens permeten somiar cap a on volem anar. 

Històries vestides d'alegria, tristesa, nostàlgia, rialles i reflexió en què l'amor, el desamor, l'amistat, les relacions familiarsi els somnis fan que ens sentim vius i visquem les nostres emocions en diferents estats i moments vitals. 

Històries que parlen d'infants, joves, gent gran, homes, dones, de la natura, de l'espai i que són explicades per infinitud de mirades i punts de vista per entendre que la riquesa es troba en la diversitat. 

Aquesta nova temporada volem continuar explicant-vos històries i de moltes maneres. Amb paraules i sense, amb coreografies que parlen per si soles, amb música que ens transporta a les emocions més recòndites i amb acrobàcies que ens evadeixen. 

Tenim moltes històries que us estan esperant entre bambolines preparades per ser explicades. Sense vosaltres aquestes vivències, creades pels i les artistes que aquesta temporada farceixen aquest llibret que teniu a les mans, no tindrien el mateix sentit. 

Qualsevol història necessita ser explicada a algú i us necessitem a vosaltres. Com sempre, vosaltres hi doneu tot el sentit. Us en volem explicar moltes. Veniu? 

L'equip d'Escena grAn