Accessibilitat als equipaments d’Escena grAn

Tots els equipaments d’Escena grAn són parcialment accessibles per a persones amb mobilitat reduïda i tenen espais reservats per a cadires de rodes. Així mateix, el Teatre Auditori de Granollers i el Teatre Auditori Can Palots tenen seients reservats per a persones que poden fer transferència a butaca.

Les persones amb targeta acreditativa de la discapacitat i el seu acompanyant gaudiran d’un descompte del 15% en la compra d’entrades. I en el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona, l’acompanyant del titular pagarà el 50% del preu de l’entrada.


Teatro accesible

Audiodescripció

Audiodescripció

Els espectadors que necessitin el servei han de recollir el receptor FM i els auriculars gratuïts a l’entrada del teatre.

Subtitulació

Subtitulació

Per a una correcta visualització de la pantalla recomanem seure a partir
de la fila 8.

Bucle

Bucle magnètc individual

Ajuda tècnica per millorar l’audició per a les persones usuàries d’audiòfon o implant coclear.

Ajuda auditiva

Ajuda auditiva

Pensat per a persones que tenen pèrdua auditiva, permet seguir tot l’espectacle amb uns auriculars i sentir correctament amb el so amplificat.

El teatre Auditori de Granollers ofereix el primer semestre d’aquesta temporada tres espectacles accessibles:

Jerusalem
Direcció de Julio Manrique
Del 12.10.19 al 13.10.19
Teatre
La dansa de la venjança
Amb Pablo Derqui
10.01.20
Teatre Auditori de Granollers
Teatre
Cinco horas con Mario
Amb Lola Herrera
01.12.19
Teatre Auditori de Granollers
Teatre

Tant pels serveis d’audiodesripció com de bucle magnètic i ajuda auditiva és recomanable reservar prèviament els auriculars i receptors per correu a taquilles@teatreauditori.granollers.cat. Més informació: 93 840 51 21. 

Els espectadors interessats podeu comprar les entrades de qualsevol butaca de la sala i sol·licitar el dispositiu individual per seguir l’obra còmodament.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR