Accessibilitat als equipaments d’Escena grAn

Tots els equipaments d’Escena grAn són parcialment accessibles per a persones amb mobilitat reduïda i tenen espais reservats per a cadires de rodes. Així mateix, el Teatre Auditori de Granollers i el Teatre Auditori Can Palots tenen seients reservats per a persones que poden fer transferència a butaca.
Més informació i reserves a taquilles@teatreauditori.granollers

 Les persones amb targeta acreditativa de la discapacitat i el seu acompanyant gaudiran d’un descompte del 15% en la compra d’entrades. I en el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona, l’acompanyant del titular pagarà el 50% del preu de l’entrada.

Audiodescripció

Audiodescripció

Els espectadors que necessitin el servei han de recollir el receptor FM i els auriculars gratuïts a l’entrada del teatre.

Subtitulació

Subtitulació

Per a una correcta visualització de la pantalla recomanem seure a partir
de la fila 8.

Bucle

Ajuda auditiva

Pensat per a persones que tenen pèrdua auditiva, permet seguir tot l’espectacle amb uns auriculars i sentir correctament amb el so amplificat. 

Ajuda auditiva

Bucle magnètic individual

Ajuda tècnica per millorar l’audició per a les persones usuàries d’audiòfon o implant coclear.

El teatre Auditori de Granollers ofereix el segon semestre d’aquesta temporada tres espectacles accessibles:

Eva contra Eva
Una obra de Pau Miró
29.02.20
Teatre Auditori de Granollers
Teatre
La Rambla de les floristes
Una obra de Josep Maria de Sagarra
Del 15.01.20 al 15.03.20
Teatre Auditori de Granollers
Teatre
Mrs. Dalloway
De Virginia Woolf
29.05.20
Teatre Auditori de Granollers
Teatre

Tant pels serveis d’audiodesripció com de bucle magnètic i ajuda auditiva és recomanable reservar prèviament els auriculars i receptors per correu a taquilles@teatreauditori.granollers.cat. Més informació: 93 840 51 21. 

Els espectadors interessats podeu comprar les entrades de qualsevol butaca de la sala i sol·licitar el dispositiu individual per seguir l’obra còmodament.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR