Accessibilitat
als equipaments
d’Escena grAn

MOBILITAT REDUÏDA

Els equipaments d’Escena grAn són parcialment accessibles per a persones amb mobilitat reduïda i tenen espais reservats per a cadires de rodes. Així mateix, el Teatre Auditori de Granollers i el Teatre Auditori Can Palots tenen seients reservats per a persones que poden fer transferència a butaca.

Més informació a taquilles@teatreauditori.granollers.cat o al 93 840 51 21. Les persones amb targeta acreditativa de la discapacitat i l’acompanyant gaudiran d’un descompte del 15%. En el cas de tenir reconegut el barem de tercera persona, l’acompanyant del titular pagarà només el 50%.

TEATRE AUDITORI DE GRANOLLERS

El Teatre Auditori de Granollers ofereix bucle magnètic portàtil i ajuda auditiva a tots els espectacles que es realitzen a la Sala Gran, Sala Petita i Sala Oberta de l’equipament. A més a més també ofereix alguns espectacles accessibles amb audiodescripció, subtitulació i llengua de signes.
Tota la informació dels espectacles accessibles al Teatre Auditori aquí.

Reserva d'auriculars per espectacles accessibles
Tant pels serveis d’audiodescripció com de bucle magnètic i ajuda auditiva és recomanable reservar prèviament els auriculars aquí: RESERVA AURICULARS
Servei gratuït
Més informació: 93 840 51 21 | taquilles@teatreauditori.granollers.cat

Els espectadors interessats podeu comprar les entrades de qualsevol butaca de la sala i sol·licitar el dispositiu individual per seguir l’obra còmodament.