Repensem-nos

Mai hauríem pensat que viuríem una situació com la que ens està tocant viure aquests dies. Moltes coses que fins ara ens semblaven inqüestionables o inamovibles ara ens estan posant a prova. Segurament ens fan ser més conscients que, malgrat la situació d’incertesa, el nostre cervell ens fa seguir caminant, avançant i ens porta a imaginar nous escenaris per no deixar d’oferir-vos el que més ens agrada: la cultura.

Durant aquest confinament hem vist que està canviant la manera de treballar, d'aprendre, de relacionar-se i també de consumir cultura. No obstant, s’ha fet encara més palès que necessitem la cultura per nodrir la nostra ànima i aferrar-nos a la creativitat dels nostres artistes, també, com a via d’escapament.

Des d’Escena grAn seguim treballant amb la voluntat i esperança que aviat podrem retrobar-nos amb tots vosaltres i compartir molts moments en què les emocions ens fan sentir més vius que mai. És per això, que us hem preparat un conjunt de revistes que publicarem cada dues setmanes a la nostra web. Volem compartir diferents reflexions per fer-vos partícips a vosaltres de tot el que ens inquieta, ens fa pensar i sobretot repensar-nos.

Volem ser al vostre costat. Ens acompanyeu a repensar-nos?

Núm. 1 de la revista Repensem-nos: Somriure

La primera revista que us presentem gira al voltant del riure. Què ens aporta riure? Com treballen els artistes l'emoció de fer-nos riure? En aquest número trobarem les respostes a totes a aquestes preguntes amb el punt de vista d'artistes de casa nostra que treballen amb el riure i molts punts de vista més.

Descarrega la revista

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR