Revista 'Repensem-nos'

Mai hauríem pensat que viuríem una situació com la que ens està tocant viure aquests dies. Moltes coses que fins ara ens semblaven inqüestionables o inamovibles ara ens estan posant a prova. Segurament ens fan ser més conscients que, malgrat la situació d’incertesa, el nostre cervell ens fa seguir caminant, avançant i ens porta a imaginar nous escenaris per no deixar d’oferir-vos el que més ens agrada: la cultura. Durant aquest confinament hem vist que està canviant la manera de treballar, d'aprendre, de relacionar-se i també de consumir cultura. No obstant, s’ha fet encara més palès que necessitem la cultura per nodrir la nostra ànima i aferrar-nos a la creativitat dels nostres artistes, també, com a via d’escapament. 

Des d’Escena grAn seguim treballant amb la voluntat i esperança que aviat podrem retrobar-nos amb tots vosaltres i compartir molts moments en què les emocions ens fan sentir més vius que mai. És per això, que us hem preparat un conjunt de revistes que publicarem cada dues setmanes a la nostra web. Volem compartir diferents reflexions per fer-vos partícips a vosaltres de tot el que ens inquieta, ens fa pensar i sobretot repensar-nos. Volem ser al vostre costat. Ens acompanyeu a repensar-nos?

 

Núm. 1 de la revista Repensem-nos: Somriure

La primera revista que us presentem gira al voltant del riure. Què ens aporta riure? Com treballen els artistes l'emoció de fer-nos riure? En aquest número trobarem les respostes a totes a aquestes preguntes amb el punt de vista d'artistes de casa nostra que treballen amb el riure i molts punts de vista més. 

Descarrega la revista

Núm. 2 de la revista Repensem-nos: Imaginació

Aquest segon número de la revista gira al voltant de la imaginació. Com d’important és fomentar la imaginació en els més petits? Quins recursos ajuden a fer créixer la creativitat? Com està afectant aquest confinament als infants? Aquí coneixereu les opinions de companyies locals, un psicòleg especialitzat en infància i també la dels d’espectadors, part essencial d’Escena grAn.

Descarrega la revista

Núm. 3 de la revista Repensem-nos: Reivindicació

Aquest número gira al voltant de la desigualtat de gènere en el món cultural. Com ho viu la indústria musical, en concret? Cap on anem? Com ho veuen els artistes? I el públic? Coneixereu les opinions d’artistes locals, d’una doctora en ciències polítiques i també la dels d’espectadors, part essencial d’Escena grAn. Ens acompanyeu a reflexionar?

Descarrega la revista

Núm. 4 de la revista Repensem-nos: Creativitat

La quarta revista gira al voltant de la creativitat. Què seríem els humans sense la creativitat? Com seria el món sense aquesta? Parlem amb la regidora de Cultura de Granollers, Maria Villegas i amb l’investigador Nicolás Barbieri. També coneixereu les opinions de l'exdirector de l'EMM, Josep Maria Roger i la directora d'Arsènic Espai de Creació, Marta G. Otin, així com d’espectadors, part essencial d’Escena grAn. 

Descarrega la revista

Núm. 5 de la revista Repensem-nos: Viatge

Aquest cinquè número de la revista gira al voltant del viatge. Però no un viatge qualsevol, sinó el que ens ofereix la música. Què suposa la música a les nostres vides? Cap on ens transporta? Aquí coneixereu les opinions dels residents del Teatre Auditori, d’un periodista especialitzat en música i també la dels espectadors, part essencial d’Escena grAn, així com part de l’equip. Ens acompanyeu a viatjar a través de la música?

Descarrega la revista

Núm. 6 de la revista Repensem-nos: il·lusió

En aquest sisè número parlarem de la il·lusió. Com d’important és mantenir la il·lusió en el nostre dia a dia i amb la nostra gent? Com treballen la il·lusió els artistes? Com ens ajuden les noves tecnologies a comunicar-nos durant tots aquests mesos? Aquí coneixereu les opinions de companyies locals, especialistes en comunicació digital i sociologia i també la dels d’espectadors, part essencial d’Escena grAn. Ens acompanyeu a il·lusionar-nos de nou?

Descarrega la revista