Segona edició

Després de la primera edició de les Jornades de Dones i Arts Escèniques, celebrada del 16 de març al 10 d’abril del 2021, i de forma virtual, arriba la segona edició de les jornades i aquesta vegada de manera presencial. Serà el dissabte 5 de novembre al Teatre Auditori de Granollers.

Aquesta segona trobada serà una jornada concebuda com un espai de trobada, de coneixences, d'intercanvi de coneixements, de diàleg i de creació en un espai de confiança, de respecte i de reconeixement de les dones en el món de les arts escèniques al Vallès Oriental.

La jornada servirà per teixir xarxes, amb molts moments de posada en comú i dinàmiques de creació, alhora que comptarà amb la presència de l'experiència de l'Observatori de Gènere del Taller de Músics, de la mà de Paula Grande

De la jornada, en sortirà una exposició itinerant i tindrà una relatoria enregistrada en format podcast per Ràdio Intermitent, la interpretació personal de la jornada de la mà de l'actriu Queralt Albinyana i els dibuixos del col·lectiu Granollers Dibuixa.

Les jornades estan adreçades a dones de la comarca vinculades al món de les arts escèniques.

La inscripció per a participar en les jornades és gratuïta.

INSCRIPCIONS AQUÍ