Mesures de prevenció de la Covid-19

11.09.2020

És obligatori portar mascareta
Cal que, tant tú com els teus acompanyants, vingueu amb mascareta. Aquesta és obligatòria a la via pública, espais a l'aire lliure i espais tancats d'ús públic (abans, durant i després de la funció).

En cas que siguis una persona exempte de dur posada la mascareta (per malaltia o dificultad respiratòria, per trastorns o alteracions de conducta, etc.), ens ho heu de comunicar al correu electrònic taquilles@teatreauditori.granollers.cat i ens posarem en contacte amb tu per gestionar-ho el més aviat possible i trobar la millor solució. 

Aforament numerat i distància de seguretat
Mantingueu en tot moment la distància de seguretat amb la resta d'espectadors/es, a les entrades i les sortides. El mapa de butaques s'ha configurat perquè hi hagi distància de seguretat entre espectadors/es o entre persones d'un mateix nucli familiar. L'aforament serà del 50% (aquest aforament està subjecte a canvis segons la normativa vigent Covid19).

Obertura de portes
Per fer-ho més àgil i respectar en tot moment les normes de seguretat, les portes s'obriran mitja hora abans de les funcions i les entrades i sortides del es faran en ordre, seguint les indicacions del personal de sala. És molt important que ningú arribi tard per tal de garantir que tothom pot seure al seient assignat.

Porteu l'entrada al mòbil
Cal portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper. Durant els actes no es facilitaran programes de mà ni agendes amb programació cultural. Tota la informació es trobarà a la pàgina web

Servei de bar/cafeteria
El Gato Verde del Teatre Auditori de Granollers: Durant les funcions al Teatre Auditori hi haurà servei de cafeteria dues hores abans i després de la funció. La recollida de les comandes s'hauran de pagar al moment a la barra i es consumiran a l'exterior del teatre.
Servei de bar de la Sala Nau B1: La sala oferirà el servei habitual de bar, seguint la normativa marcada en relació a la Covid 19.

Neteja de mans
Us podreu rentar les mans amb aigua i sabó als lavabos dels equipaments, així com utilitzar el gel hidroalcohòlic que hi haurà a diversos punts dels espais.

Desinfecció de les sales
Els equipaments d'Escena grAn garanteixen la desinfecció de les sales, abans i després de la funció.

Tinguem cura de tots i totes
Si penses que pots tenir símptomes del Covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus en els últims dies, queda’t a casa. Tindreu moltes més ocasions per gaudir de les arts escèniques!

Més informació | COVID-19 Ajuntament de Granollers

NotíciesVeure'n més