Endinsa't

Ets dels que els agrada pensar, reflexionar i debatre?
Vols conèixer tot el que es cou als equipaments d’Escena grAn més enllà dels espectacles?

 

Més música clàssica
 

Viu l’Orquestra!

L’Orquestra de Cambra de Granollers obre al públic l’assaig general de totes les seves produccions els dijous a les 10h, al Teatre Auditori, perquè visquis de primera mà els moments previs a una estrena. A més, el director musical et descobreix tots els detalls del repertori. Entrada lliure i amb inscripció prèvia.

Viu el Cor!

Per fer més proper el concert, Veus i Cor de Cambra de Granollers t’ofereixen l’oportunitat d’assistir a la part final de l’assaig general de divendres, a les 20.30 h, al Teatre Auditori, i a una explicació de l’obra amb el director dels cors. Entrada lliure i amb inscripció prèvia.

Presentacions d’espectacles
 

Presentacions de música clàssica

El musicòleg Xavier Chavarria et presentarà, una hora abans del concert al Teatre Auditori, el repertori, els autors, el context i les curiositats de les obres que interpretarà l’Orquestra. Entrada lliure i sense inscripció prèvia.

Presentacions de dansa

Una hora abans de cada espectacle, el col·lectiu de crítics de Recomana fa una xerrada al Teatre Auditori aportant eines perquè gaudeixis més de la proposta. Entrada lliure i sense inscripció prèvia.

Presentacions d’òpera

No et perdis les presentacions del musicòleg Marc Heilbron, una hora abans de la representació al Teatre Auditori. Sortiràs entusiasmat i amb ganes de sentir-ne més! Entrada lliure i sense inscripció prèvia.

 

Converses abans i després de la funció
 

I si parlem de música?

Un diàleg obert i proper entre els músics i el públic. Això és el que t’ofereix la sala NauB1 de Roca Umbert en algunes de les seves propostes. Una trobada dinamitzada per l’activista cultural Joan Gener Barbany, el mateix dia del concert. Entrada lliure i sense inscripció prèvia.

Converses post-funció

Tens ganes de més cultura quan acabes de veure un espectacle? Queda’t i participa a les converses després de la funció del Teatre Auditori i Llevant Teatre. Entrada lliure i sense inscripció prèvia.

Tallers familiars
 

Tallers de manualitats

Voleu saber de què van els tallers de manualitats del Teatre Auditori Can Palots? Veniu en família, una hora abans de l’espectacle, i deixeu-vos emportar per la creativitat.
Entrada lliure i sense inscripció prèvia.

Tallers de circ

Just abans dels espectacles podràs aprendre les tècniques del circ gràcies a l’actor i professor, David Cuspinera. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Llegir el Teatre
 

Si vols gaudir del gust de la lectura i desxifrar textos teatrals des d’una nova mirada, el club Llegir al Teatre és el teu punt de trobada mensual. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

 

Universitat Popular de Granollers
 

El Teatre Auditori és també espai formatiu, per això t’ofereix cursos organitzats per la Universitat Popular de Granollers. Aquest quadrimestre el curs anirà a càrrec de Josep Maria Roger i Anna Maria Piera. Curs amb inscripció prèvia.

 

Centre d’Arts en Moviment
 

El Centre d’Arts en Moviment és un espai de creació de Roca Umbert per a l’aprofundiment del llenguatge del cos, vinculat a les disciplines de teatre, dansa i circ. Aquesta temporada té preparades un munt d’activitats i tallers.
Activitats amb inscripció prèvia.

 

Programa Etcètera
 

Tens entre 12 i 16 anys? Participa en els tallers municipals que organitza el programa Etcètera del Gra. Un projecte que ofereix cursos i tallers de llarga durada amb projecte final. Activitats amb inscripció prèvia.