Endinsa't

Ets dels que els agrada pensar, reflexionar i debatre?
Vols conèixer tot el que es cou als equipaments d’Escena grAn més enllà dels espectacles?

Més música clàssica

presentacions de música clàssica

El musicòleg Xavier Chavarria et presentarà, una hora abans del concert al Teatre Auditori, el repertori, els autors, el context i les curiositats de les obres que interpretarà l’Orquestra. Entrada lliure i sense inscripció prèvia.

PRESENTACIONS D'ÒPERA

No et perdis les presentacions del musicòleg Marc Heilbron, una hora abans de la representació al Teatre Auditori. Sortiràs entusiasmat i amb ganes de sentir-ne més! Entrada lliure i sense inscripció prèvia.

Converses abans i després de la funció

Converses post-funció

Tens ganes de més cultura quan acabes de veure un espectacle? Queda’t i participa a les converses després de la funció del Teatre Auditori i Llevant Teatre. Entrada lliure i sense inscripció prèvia.

Tallers familiars

Tallers de manualitats

Voleu saber de què van els tallers de manualitats del Teatre Auditori Can Palots? Veniu en família, una hora abans de l’espectacle, i deixeu-vos emportar per la creativitat.
Entrada lliure i sense inscripció prèvia.

Llegir el Teatre

Si vols gaudir del gust de la lectura i desxifrar textos teatrals des d’una nova mirada, el club Llegir al Teatre és el teu punt de trobada mensual. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Universitat Popular de Granollers

El Teatre Auditori és també espai formatiu, per això t’ofereix cursos organitzats per la Universitat Popular de Granollers. Aquest quadrimestre el curs anirà a càrrec de Josep Maria Roger i Anna Maria Piera. Curs amb inscripció prèvia.

Centre d’Arts en Moviment

El Centre d’Arts en Moviment és un espai de creació de Roca Umbert per a l’aprofundiment del llenguatge del cos, vinculat a les disciplines de teatre, dansa i circ. Aquesta temporada té preparades un munt d’activitats i tallers.
Activitats amb inscripció prèvia.

Programa Etcètera

Tens entre 12 i 16 anys? Participa en els tallers municipals que organitza el programa Etcètera del Gra. Un projecte que ofereix cursos i tallers de llarga durada amb projecte final. Activitats amb inscripció prèvia.