horari de taquilles per setmana santa

Les taquilles del Teatre Auditori romandran tancades del divendres 29 de març fins al dilluns 1 d’abril, ambdós dies inclosos. Recordeu que sempre podeu comprar entrades a les webs www.escenagran.cat i www.teatreauditoridegranollers.cat

MÉS INFORMACIÓ

×

Canvi de data "La dernière danse de Brigitte"

16.01.2018

L'espectacle "La dernière danse de Brigitte", a càrrec de la Companyia Zero en conducta, previst per dissabte 3 de febrer a les 21h s’ha posposat pel dissabte 3 de març de 2018 també a les 21h al Teatre Auditori Can Palots per motius d’agenda

Devolució de les entrades en cas de no poder assisitr-hi:

Escena grAn es posarà en contacte amb les persones que ja hagin comprat entrades d’aquest espectacle perquè puguin recuperar l’import de les entrades en cas que la nova data no els vagi bé. El sistema de devolució de l’import dependrà del mètode de compra utilitzat:
- Entrades comprades a les taquilles del teatre: presencialment en l'horari de taquilles del Teatre Auditori de Granollers (dimecres, dijous i divendres de 17 a 19.30 hores).
- Entrades comprades per Internet: la devolució es farà a la targeta de crèdit utilitzada en el moment del pagament. Petició via mail a info@escenagran.cat.

Si la nova data us va bé, la mateixa entrada us serveix per accedir al recinte.

NotíciesVeure'n més