Andrea Motis i Joan Chamorro Quartet: entrades exhaurides!

21.02.2018

La trompetista i cantant Andrea Motis arriba aquest dissabte 24 de febrer a les 21 h al Teatre Auditori de Granollers amb totes les entrades exhaurides.

Acompanyada del baixista Joan Chamorro Quartet ens presenta l'àlbum Emotional Dance. Un disc que barreja swing, jazz, bossa nova... versions de músics catalans i tres temes originals de la mateixa Motis, que s'estrena com a compositora. Emotional Dance, el seu primer treball en solitari, s’ha gravat a Nova York al costat d'una banda formada per músics catalans i nord-americans; i està produït per Jay Newland i Brian Bacchus.

Aquest concert forma part del 28è Festival de Jazz de Granollers.

El divendres 16 de març a les 21 h, també dins el Festival de Jazz de Granollers, ens visita Chicuelo i Mezquida. Dos grans talents que s’uneixen per crear una obra mestra: Conexión. Un diàleg entre el flamenc i el jazz, acompanyat pel percussionista Paco de Mode, que va més enllà de la fusió de dos grans solistes. Un encreuament de camins de dues personalitats artístiques marcades per l’autenticitat, l’admiració mútua i l’entrega absoluta a la música.

NotíciesVeure'n més