horari de taquilles per setmana santa

Les taquilles del Teatre Auditori romandran tancades del divendres 29 de març fins al dilluns 1 d’abril, ambdós dies inclosos. Recordeu que sempre podeu comprar entrades a les webs www.escenagran.cat i www.teatreauditoridegranollers.cat

MÉS INFORMACIÓ

×

Nova Funció d'Antonio Orozco!

18.04.2018

Nova funció d'Antonio Orozco el diumenge 17 de febrer de 2019 a les 19h. Si t'has quedat sense entrada ara és la teva! Gaudeix d'un espectacle que busca nous camins i diferents maneres d’explicar-te la vida. 

Avui a partir de les 17h podràs comprar les entrades per internet i a les Taquilles del Teatre Auditori de Granollers, en horari habitual de dimecres, dijous i divendres de 17 a 19:30h.

Único neix en la part obscura i difícil de la vida, amb un gran esperit de supervivència i amb l’objectiu d’entretenir els sentits. No és un concert, ni una obra de teatre, ni una pel·lícula, ni prosa, ni poesia. No és un espectacle corrent. Parla de tu, de la teva vida, de les teves emocions i també de les teves pors. Único ets tu, és una part meravellosa de la teva vida.

El preu de les entrades és de 35 € a la ZONA A i 20 € a la ZONA B, exclòs de descomptes.

NotíciesVeure'n més