Presentació de la temporada 2018-2019 d'Escena GrAn amb Toni Puntí!

19.06.2018

Dijous 28 de juny
19h - Sala Petita
Teatre Auditori de Granollers

Si pensaves que ja ho havies vist tot aquesta temporada passada, prepara’t perquè arriba una de les programacions més sorprenents d’Escena grAn! La primera part de la temporada 2018-2019 arrenca amb una cartellera de màxim nivell i espectacles innovadors que faran que aquesta tardor no vulguis sortir del Teatre Auditori de Granollers, Llevant Teatre, la Casa de Cultura Sant Francesc, Roca Umbert Fàbrica de les Arts i el Teatre Auditori Can Palots. Vols saber-ne més detalls?

Vine el dijous 28 de juny a les 19h a la presentació de la nova temporada 2018-2019 (setembre - gener) a la sala petita del Teatre Auditori de Granollers. L'acte comptarà amb la presència de tots els programadors d'Escena GrAn i serà conduït pel periodista cultural Toni Puntí.

La presentació és gratuïta però cal entrada per accedir-hi. Podeu reservar-la a les taquilles del Teatre Auditori o a través del web www.escenagran.cat

Vine a conèixer de ben a prop les noves propostes artístiques i totes les novetats d'aquesta temporada! Més d’una seixantena d’espectacles de teatre, música, òpera, dansa, circ i màgia formen la nova programació d’Escena grAn! 

Reserva la teva entrada!

NotíciesVeure'n més