Avanç Febrer - Juny 2019: Les Luthiers, Ara Malikian i Rozalén

30.10.2018

El proper dimarts 6 de novembre es posaran a la venda les entrades per gaudir d’aquests tres espectacles al Teatre Auditori de Granollers.

S'obre la venda d’entrades de tres dels espectacles de la propera temporada: el nou espectacle del violinista Ara Malikian, la proposta dels comediants The Luthiers i la presentació del nou disc de Rozalén. Les entrades es podran adquirir a partir d’aquest dimarts 6 de novembre, a les 10 h, a la web del Teatre Auditori i, a partir de dimecres 7 de novembre a les taquilles del Teatre.

Ara Malikian, el violinista libanès d’origen armeni, innovador i expressiu, tornarà al Teatre Auditori el 20 de gener, a les 19 h, per presentar una experiència musical explosiva i divertida, La increïble gira mundial de Violí. Després de dos intensos anys de gira desgranant la seva biografia vital i musical amb Ara 15, el violí inspira ara un nou repertori recollit al disc La increible historia de Violín, on el protagonista és el seu instrument. Una increïble història, un meravellós viatge musical i vivencial al voltant del món que, de ben segur, no deixarà indiferent a ningú.

Els comediants Les Luthiers, per la seva part, actuaran el 17 de març, a les 19 h, amb una antologia de les seves llegendàries i reeixides obres. Cèlebres pel seu gran sentit de l'humor, elegant, subtil i alhora crític i àcid, The Luthiers presenten Viejos Hamerreíres, una antologia que inclou grans èxits del seu repertori com: “Los Premios mastropiero”, “Todo por que rías”, “Por humor al arte” i “Lutherapia”. La posada en escena serà única i rebrà, a més, les magistrals actuacions de Carlos López Puccio, Jorge Maronna, Marcos Mundstock, Tato Turano, Martín O'Connor i Tomàs Mayer-Wolf.

Rozalén, coneguda per ser una de les principals veus de la cançó d'autor a Espanya i amb tres treballs editats produïts per Ismael Guijarro, ha captivat al públic i crítica a parts iguals. El 19 de maig, a les 19 h, pujarà novament a l’escenari del Teatre Auditori per presentar el seu últim
treball Cuando el río suena, un disc atrevit i personal, fruit del viatge interior realitzat en els dos anys transcorreguts des de la publicació de Quién me ha visto... Rozalén és, a més, una important activista social, defensant amb la seva música els drets de les minories i comunitats més desfavorides. Exemple d’això és que a tots els seus concerts està acompanyada per Beatriz Romero, intèrpret de llengua de signes. D'aquesta manera, la seva música es dirigeix a tothom, sense exclusions.

NotíciesVeure'n més