El 21 de setembre, Escena grAn celebra la Gran Gala inaugural de temporada

15.07.2019

Els espectacles de la primera part de la temporada 2019-2020 es van omplint des que el passat 2 de juliol s’obrís la venda d’entrades d’Escena grAn. Ja són més de 4.300 les entrades venudes en només dues setmanes i moltes les persones que ja han fet els seus abonaments per no perdre’s els principals caps de cartell de la programació de setembre a gener.

Pere Arquillué, Mishima, Lildami, Clara Segura i Bruno Oro, Clara i Ariadna Peya, Lola Herrera i Sau són alguns dels noms propis que pujaran als escenaris dels equipaments d’Escena grAn al llarg dels propers mesos. Una temporada que, a més, tindrà un tret de sortida molt especial.

El periodista Eloi Vila -presentador del programa Al cotxe! de TV3-, que ja va presentar al juliol la programació amb els responsables dels 5 equipaments, tornarà a Granollers per conduir la gala inaugural de temporada, oberta al públic. Una autèntica celebració, amb el públic com a protagonista i molts tocs d’humor, que tornarà a omplir la Sala Gran de l’Auditori de Granollers per donar el tret de sortida a la nova programació i gaudir d’una nit de sorpreses amb un dels espectacles revelació de la temporada passada: Revolution.

El musical, dirigit per la gran Panda van Proosdij, estarà protagonitzat pel cor Veus i el Cor Jove d’Amics de la Unió, que tornaran a fer vibrar al públic amb versions de cançons tan conegudes com When you believe, Maybe, Tomorrow, Aquarius o Let the sunshine. Música, ball i vitalitat per donar el tret de sortida a una programació també plena de colors variats amb espectacles de música clàssica i dansa, les obres revelació de teatre, espectacles familiars per a nenes i nenes de totes les edats i concerts de música moderna.

La gala inaugural té un preu de 5€ però és gratuïta si es fa un abonament abans del 2 de setembre.

RESERVA D'ENTRADES PER LA GALA INAUGURAL

“Jerusalem”, l’obra estrella de la temporada

Dirigida per Julio Manrique i amb una gran acollida al Festival Grec, arriba al Teatre Auditori de Granollers Jerusalem, obra que va deixar fascinat al públic britànic i que ara protagonitza Pere Arquillué en “un dels millors papers de la seva carrera”. L’obra es podrà veure dissabte 12 i diumenge 13 d’octubre i les entrades ja estan a la venda. Decadent, abandonat, patètic però també valent i divertit... així és l’antiheroi que protagonitza Arquillué en aquesta peça que, segon Josep Maria Pou, “té un dels millors textos del teatre anglès contemporani”. Un muntatge transgressor que parteix de les essències de la vella Anglaterra per fer-nos reflexionar sobre la fi de les utopies.

ENTRADES PER JERUSALEM

DESCARREGA TOTA LA PROGRAMACIÓ D'ESCENA GRAN

NotíciesVeure'n més