Suspeses les dues funcions del musical Across the Univers Project

27.08.2019

Les funcions estaven previstes pel dia 31 d’octubre i 1 de novembre i la devolució de les entrades es farà a partir del 2 de setembre

Les dues representacions del musical Across the Univers Project de Sifanofa Teatre, previstes per dijous 31 d’octubre i divendres 1 de novembre al Teatre Auditori de Granollers, queden suspeses donat que la productora de la pel·lícula “Across the Univers”, obra en què es basa el musical de Sifanofa Teatre, no ha cedit els drets per escenificar l’obra.

La Companyia Sifanofa Teatre i el Teatre Auditori de Granollers lamenten les molèsties causades i es veuen obligats a suspendre les dues funcions programades al Teatre Auditori de Granollers.

Devolució de les entradesEl Teatre Auditori es posarà en contacte amb les persones que ja hagin comprat entrades d’aquest espectacle perquè puguin recuperar l’import de les entrades.

L’import de les entrades et serà retornat a partir del 2 de setembre de la següent manera: 

- Si les entrades es van comprar a través d’Internet, la devolució es farà automàticament a la targeta de crèdit utilitzada en el moment del pagament. Les devolucions es faran al llarg de la setmana del 2 de setembre. 

- Si les entrades es van comprar a través de les taquilles del teatre es podrà venir presencialment en l’horari de taquilles; dijous de 10.30 a 13h i de 17 a 19.30h i divendres de 17 a 19.30 h. 

NotíciesVeure'n més