Ja tenim els guanyadors del sorteig d'entrades per veure "La maldición de los hombres Malboro"

07.10.2019

Els sis afortunats i afortunades han guanyat una entrada doble per veure l'espectacle de dansa contemporània "La maldición de los hombres Malboro", el proper 19 d'octubre. Gràcies a tots i totes per participar en el concurs enviat a través del butlletí d'octubre a tots els clients d'Escena grAn!

Consulta el llistat de guanyadors aquí.

Heu estat 283 les persones que heu respòs a la pregunta: "Per què creus que l'home segueix, avui en dia, amagant la seva part més sensible". Els guanyadors/es del sorteig han respòs: "perquè la societat encara és molt masclista; perquè possiblement pensi que exterioritzar els sentiments és despullar-se del tot; per la falta d'educació emocional; perquè no té un model a seguir, en el qual emmirallar-se, on se senti segur i s'allunyi del que l'ha marcat a foc la societat; per l'educació rebuda, principalment a casa".

Felicitats a tots i totes!

Podeu passar a recollir les vostres entrades per taquilles del Teatre Auditori de Granollers en horari:
- Dijous de 10.30 h a 13 h i de 17 a 19.30 h
- Divendres de 17 h a 19.30 h
Us hi esperem!!!

Els guanyadors/es han estat seleccionats de forma totalment aleatòria a través de la plataforma Easypromos. Consulta el certificat de validesa per veure els detalls del concurs.

Els que no heu guanyat, podeu aprofitar els descomptes i abonaments d'Escena grAn i reservar la vostra entrada: més informació.

NotíciesVeure'n més