Per combatre el fred... teatre íntim i delicat

23.10.2019

Teatre que t'enamorarà!

Ja tenim aquí el fred i no hi ha millor manera per combatre la pluja i el vent que venir al teatre! Escena grAn et recomana, en aquests propers dies, tres descobriments teatrals íntims, mimats i molt propers a l'espectador. Tres obres delicades que et faran moure pels diferents espais d'Escena grAn i gaudir també del "mal temps": Tornar a les arrels, Solitudes i La reina de la bellesa de Leenane.

TORNAR A LES ARRELS

Un muntatge íntim i delicat amb el públic a tocar de l'espectacle. La companyia Va com va fa un homenatge al poble valencià i a la seva cultura a través de poemes de Vicent Andrés Estellés, cançons, dites i contes tradicionals, íntimament entrellaçats a través del llegat de les nostres àvies.
Elles, les nostres ‘ueles’, són aquesta arrel fermament agafada a la terra que resisteix l’erosió del temps. Però fins quan?

Divendres 25 d'octubre | 21 h
Teatre Auditori Can Palots

SOLITUDES

Un espectacle emotiu que t'arribarà al cor sense dir ni una sola paraula. Teatre de màscares per reflexionar sobre les relacions humanes. Solitudes és un viatge per universos quotidians que, combinant de forma magistral la gravetat amb el somriure, commou, sorprèn i emociona. Un muntatge replet de metàfores i de reflexions sobre les relacions humanes, la necessitat d'afecte i la incomunicació.

NOVA DATA: Dijous 31 d'octubre | 21 h
Teatre Auditori de Granollers

LA REINA DE LA BELLESA DE LEENANE

Grans dosis de sinceritat en un dels èxits teatrals de Julio Manrique. La Reina de Bellesa de Leenane és bellesa i és bogeria. Un drama sobre com repetim els errors i els fracassos d’aquells que han vingut abans que nosaltres.

Dissabte 9 de novembre | 21 h
Teatre Auditori de Granollers

NotíciesVeure'n més