'Eva contra Eva', nova funció accessible

27.02.2020

Eva contra Eva és el primer espectacle accessible de la segona part de la Temporada 19-20 d'Escena grAn. Un espectacle que ofereix, a tothom que ho sol·liciti, els serveis d’audiodescripció, subtitulació, bucle magnètic individual i ajuda auditiva.

Audiodescripció: Els espectadors que necessitin el servei han de recollir el receptor FM i els auriculars gratuïts a l'entrada del teatre.
Subtitulació: Per a una correcta visualització de la pantalla recomanem seure a partir de la fila 8.
Ajuda auditiva: Pensat  per a persones que tenen pèrdua auditiva, permet seguir tot l'espectacle amb auriculars i sentir correctament amb el so amplificat.
Bucle magnètic individual: Ajuda tècnica per millorar l'audició per a les persones usuàries d'audiòfon  o implant coclear.

Tant pels serveis d’audiodescripció com de bucle magnètic i ajuda auditiva és recomanable reservar prèviament els auriculars i receptors per correu a taquilles@teatreauditori.granollers.cat. Els espectadors interessats podeu comprar les entrades de qualsevol butaca de la sala i sol·licitar el dispositiu individual per seguir l’obra còmodament.

El Teatre Auditori de Granollers oferirà, també en aquest primer semestre de la temporada, dos espectacles més accessibles: La rambla de les floristes, el proper 15 de març i Mrs. Dalloway el 29 de maig.

MÉS INFORMACIÓ

NotíciesVeure'n més