Posposat el concert de Joan Garriga i el Mariatxi galàctic a la Sala Nau B1

02.12.0002

El concert, previst pel dissabte 25 d’abril, ja té nova data: el dissabte 23 de maig, a les 23 h a la Sala Nau B1 de Roca Umbert Fàbrica de les Arts

La devolució de les entrades comença a partir de dimarts 10 de març

El concert de Joan Garriga i el Mariatxi galàctic + grup teloner, previst per dissabte 25 d’abril a les 22 h a la Sala Nau B1 de Roca Umbert Fàbrica de les Arts, s’ha suspès per motius aliens a la organització.

La Sala Nau B1 ja té tancada la nova data pel concert de Joan Garriga que serà el proper dissabte 23 de maig a les 23 h. El concert de maig serà, però, gratuït amb motiu de les festes de l’Ascensió de Granollers.

Devolució de les entrades

Lamentant les molèsties causades, Escena grAn es posarà en contacte amb les persones que ja hagin comprat entrades per aquest concert per tal que puguin recuperar l’import de les entrades.

L’import serà retornat a partir de dimarts 10 de març de la següent manera: 

- Si les entrades es van comprar a través d’Internet, la devolució es farà automàticament a la targeta de crèdit utilitzada en el moment del pagament.

- Si les entrades es van comprar a través de les taquilles del Teatre Auditori de Granollers es podrà venir presencialment a recuperar l’import en l’horari de taquilles; dijous de 10.30 a 13h i de 17 a 19.30h i divendres de 17 a 19.30 h. 

NotíciesVeure'n més