Tota la informació dels espectacles ajornats d'Escena Gran

escena gran
escena gran

27/04/2020

Des de divendres 13 de març, seguint amb les mesures excepcionals adoptades a causa del Coronavirus, estaran tancats al públic els equipaments d'Escena grAn: Teatre Auditori de Granollers, Llevant Teatre, Sala Nau B de Roca Umbert, Casa de Cultura Sant Francesc i Teatre Auditori Can Palots.

Fins que finalitzi el confinament, el personal dels equipaments d'Escena grAn continuarà treballant per a tu des de casa, actualitzant la informació, donant resposta als teus dubtes i necessitats i preparant la nova temporada perquè, quan passi aquesta situació excepcional, poguem tornar a gaudir dels millors espectacles a casa nostra. 

ESPECTACLES AFECTATS

 • El concert d’El Kanka, previst per divendres 13 de març, s’ajorna a divendres 2 d’octubre de 2020.
 • L’espectacle familiar Més enllà dels miralls, previst per dissabte 14 de març, s'anul·la.
 • El concert de Toundra, previst pel 14 de març a la Nau B1 de Roca Umbert, s'ajorna al 28 de novembre de 2020.
 • L’obra La Rambla de les floristes, prevista per diumenge 15 de març al Teatre Auditori de Granollers, s'anul·la.
 • L’espectacle familiar Sons de colors, previst per diumenge 15 de març a la Casa de Cultura Sant Francesc, s’ajorna al 22 de novembre.
 • Les funcions de l'obra Elles, previstes per divendres 20 i diumenge 22 a Llevant Teatre, s’ajornen a divendres 15 i diumenge 17 de gener de 2021.
 • L’espectacle familiar Quimera, previst per dissabte 21 de març al Teatre Auditori Can Palots, s’ajorna al 12 de desembre de 2020.
 • L'espectacle Noucents, el pianista de l'oceà, previst per dissabte 28 de març al Teatre Auditori Can Palots, s'ajorna al 25 de setembre.
 • El concert d'Ítaca Band + SEYKA, previst per dissabte 28 de març a la Nau B1 de Roca Umbert, s'ajorna a dissabte 24 d'octubre de 2020.
 • L'espectacle familiar Greta i els Trihumans, previst per dissabte 28 de març i diumenge 29 de març al Teatre Auditori de Granollers, s'ajorna a dissabte 27 de febrer i diumenge 28 de febrer. 
 • L’obra Iphigenia en Vallecas, prevista per dijous 2 d’abril a Llevant Teatre, s’ajorna. Properament anunciarem la nova data.
 • El concert Herois i follies, previst per divendres 3 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna al 13 novembre de 2020.
 • El concert De Monteverdi a Wagner, previst per divendres 3 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna al 13 novembre de 2020.
 • L’espectacle familiar La Caputxeta, previst per diumenge 5 d’abril a la Casa Sant Francesc, s’ajorna al 4 d’octubre de 2020.
 • La sarsuela La del manojo de rosas, prevista per diumenge 5 d’abril al Teatre Auditori, s'ajorna al 30 d'agost de 2020.
 • El concert de Pavvla, previst per divendres 17 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna al 10 abril de 2021.
 • L’obra El pequeño poni, prevista per divendres 17 d’abril a Can Palots, s’ajorna al 20 de novembre de 2020.
 • L’espectacle de dansa Romeu i Julieta, previst per dissabte 18 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna al 27 de novembre de 2020.
 • L’espectacle familiar Aladín, previst per diumenge 19 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna al 14 de març de 2021.
 • El concert de Las Migas, previst per dissabte 18 d’abril a la Nau B1, s’ajorna al 30 de gener de 2021.
 • L’espectacle familiar Hamelí, previst per dissabte 25 d’abril a Can Palots, s’ajorna al 7 de novembre de 2020.
 • L’obra Suite TOC núm. 6, prevista per dissabte 25 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna al 30 d'octubre de 2020. 
 • La visita guiada Més enllà dels miralls, prevista per diumenge 26 d’abril al Teatre Auditori, s’anul·la.
 • El concert Renaissance, previst per diumenge 26 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorn al 24 d'octubre de 2020.
 • El concert de Joan Garriga i el Mariatxi galàctic, previst per dissabte 23 de maig a la Nau B1, s'ajorna al 3 d'octubre de 2020. 
 • L’espectacle familiar Desgel, previst per diumenge 3 de maig al Teatre Auditori, s’ajorna. Properament anunciarem la nova data. 
 • L’espectacle Mapadeball, previst pels dies 5, 6, 7 i 8 de maig al Teatre Auditori, se suspèn definitivament. 
 • L’espectacle familiar La improvisació al piano, previst per divendres 8 de maig al Teatre Auditori, s’ajorna. Properament anunciarem la nova data. 
 • El concert Carles Marigó, previst per divendres 8 de maig al Teatre Auditori, s’ajorna. Properament anunciarem la nova data. 
 • L’obra La cantant calba, prevista pels dies 8, 9 i 10 de maig a Llevant Teatre, s’ajorna. Properament anunciarem la nova data. 
 • El concert Todo fluye, previst per dissabte 9 de maig a Can Palots, s’ajorna al 17 d'octubre de 2020.
 • L’òpera Macbeth, prevista per diumenge 10 de maig al Teatre Auditori, se suspèn definitivament. 
 • L’espectacle familiar On vas Moby Dick?, previst per dissabte 16 de maig a Can Palots, s’ajorna al 24 d'octubre de 2020.
 • El concert familiar Beethoven, que em sents?, previst per diumenge 17 de maig al Teatre Auditori, se suspèn definitivament.  
 • El concert La Pastoral, previst per diumenge 17 de maig al Teatre Auditori, se suspèn definitivament.  
 • El concert Denominació d’Origen, previst per dissabte 23 de maig al Teatre Auditori, s’ajorna al 20 de novembre de 2020.
 • L’obra Mrs. Dalloway, prevista per divendres 29 de maig al Teatre Auditori, s’ajorna al 4 d'octubre de 2020.
 • El concert familiar Dàmaris Gelabert, previst per diumenge 31 de maig al Teatre Auditori, s’ajorna. Properament anunciarem la nova data. 

Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes per a les noves dates i les persones que no puguin assistir-hi, hauran de notificar-ho per correu electrònic a info@escenagran.cat i se'ls farà la devolució de l'import de les entrades a través del mateix canal de compra:

 • Si les entrades es van comprar a les taquilles del Teatre Auditori, quan es recuperi la normalitat i es doni per finalitzada la situació de confinament, es podrà venir presencialment a recuperar l’import en l’horari de taquilles: dijous de 10.30 a 13 h i de 17 a 19.30h i divendres de 17 a 19.30h.
 • Si les entrades es van comprar per Internet, la devolució es farà automàticament a la targeta de crèdit utilitzada en el moment de pagament.

Escena grAn es posarà en contacte, a través del correu electrònic i/o telèfon i SMS, amb les persones que hagin comprat entrades per aquests espectacles.

VENDA D'ENTRADES

Podeu realitzar les vostres consultes relacionades amb la venda d'entrades a través del correu electrònic info@escenagran.cat. Fins a nou avís, les taquilles del Teatre Auditori (punt de venda d'Escena grAn) romandran tancades però la venda d'entrades es pot realitzar amb normalitat a través de la web www.escenagran.cat.

Fins a nou avís, a més dels espectacles, queden anul·lades també totes les funcions escolars i les activitats programades en els equipaments d'Escena grAn: tallers, activitats 360º, cursos de formació, etc.

Aquestes mesures responen a la voluntat de contenir la propagació del virus tal com demana l’autoritat sanitària. Seguiu la web d’Escena gran www.escenagran.cat i la dels equipaments que la formen, així com les seves xarxes socials, per actualitzar la informació.

Així mateix, l’Ajuntament de Granollers seguirà fent seguiment de la situació i informant puntualment a través de www.granollers.cat/coronavirus i les xarxes socials @granollers.

Notícies

Horari d'estiu de les taquilles d'Escena grAn

29/07/2020

Estem a les portes de l'estiu i, per això, us informem de l'horari de taquilles del Teatre Auditori de Granollers -punt de venda de tota la...

Nova programació d'estiu '(Parèntesi)': reserva les teves entrades a Escena grAn

21/07/2020

Ahir, 20 de juliol, es va donar a conèixer la nova programació cultural d'estiu a Granollers, que anirà del 24 al 30 d'agost i que inclourà...

“Amb moltes ganes”, l’eslògan de la nova temporada d’Escena grAn

16/07/2020

La nova imatge es va presentar aquest dilluns al Teatre Auditori, just abans de la projecció en directe l’obra Assedegats Dissabte 26 de...

I a tu, et fa viatjar la música? Descarrega ja la revista Repensem-nos n.5!

15/07/2020

Escena grAn presenta avui el cinquè número de la revista Repensem-nos, l'última edició abans de les vacances. Com sabeu, la revista va néixer...

T'agrada fomentar la teva creativitat? Descarrega ja el n.4 de Repensem-nos!

01/07/2020

Escena grAn segueix treballant amb l'esperança que aviat podrem retrobar-nos amb tots vosaltres però, mentre arriba aquest moment tan esperat,...

El concepte de reivindicació centra el tercer número de la revista Repensem-nos

17/06/2020

Escena grAn segueix treballant amb l'esperança que aviat podrem retrobar-nos amb tots vosaltres però, mentre arriba aquest moment tan esperat,...

Segueix la cultura a Granollers!

12/06/2020

La ciutat estrena una nova programació cultural, per a tots els públics, que anirà del 25 de juny al 28 de juliol Aquest estiu, del 25 de juny...

L’espectacle ‘Greta i els Trihumans’ passa al febrer de 2021

05/06/2020

Degut a la situació de crisi produïda pel Covid-19 i a la falta de temps per assajar conjuntament, l’òpera infantil s’estrenarà al febrer...

Us presentem el número 2 de la revista Repensem-nos

03/06/2020

Els equipaments d’Escena grAn estrenen la segona revista, Repensem-nos, amb continguts diversos per fer reflexionar al públic i donar veu a...

Dijous 4 de juny reobrim taquilles

03/06/2020

Tothom que ho necessiti podrà ja recuperar l’import de les entrades dels espectacles afectats pel COVID19 des de taquilles del Teatre Auditori de...

Escena grAn estrena la nova revista ‘Repensem-nos’

20/05/2020

Els equipaments d’Escena grAn creen una publicació quinzenal amb continguts diversos per fer reflexionar al públic i donar veu a artistes,...

Les representacions del projecte “Mapadeball” queden suspeses

29/04/2020

Els joves participants d’enguany estan preparant un vídeo muntatge que es podrà veure la primera setmana de juny Degut a la situació de crisi...

Feliç Dia Internacional de la Dansa!

29/04/2020

Gràcies per ballar amb nosaltres! Aquest any no hem pogut celebrar com sempre el Dia Internacional de la Dansa a Granollers però no per això...

Escena grAn us desitja feliç Sant Jordi!

23/04/2020

Que les paraules ens facin volar sempre! Aquest 23 d'abril no hi haurà parades de llibres al carrer però sí una àmplia programació...

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR