Tota la informació dels espectacles ajornats d'Escena Gran

escena gran
escena gran

13/03/2020

Des de divendres 13 de març, seguint amb les mesures excepcionals adoptades a causa del Coronavirus, estaran tancats al públic els equipaments d'Escena grAn: Teatre Auditori de Granollers, Llevant Teatre, Sala Nau B de Roca Umbert, Casa de Cultura Sant Francesc i Teatre Auditori Can Palots.

Fins que finalitzi el confinament, el personal dels equipaments d'Escena grAn continuarà treballant per a tu des de casa, actualitzant la informació, donant resposta als teus dubtes i necessitats i preparant la nova temporada perquè, quan passi aquesta situació excepcional, poguem tornar a gaudir dels millors espectacles a casa nostra. 

ESPECTACLES AFECTATS

 • El concert d’El Kanka, previst per divendres 13 de març, s’ajorna a divendres 2 d’octubre de 2020, a les 21 h.
 • L’espectacle familiar Més enllà dels miralls, previst per dissabte 14 de març, s'anul·la.
 • El concert de Toundra, previst pel 14 de març a la Nau B1 de Roca Umbert, s'ajorna al 28 de novembre, a les 22 h. 
 • L’obra La Rambla de les floristes, prevista per diumenge 15 de març al Teatre Auditori de Granollers, s'anul·la.
 • L’espectacle familiar Sons de colors, previst per diumenge 15 de març a la Casa de Cultura Sant Francesc, s’ajorna al 22 de novembre, a les 17 i 18 h.
 • Les funcions de l'obra Elles, previstes per divendres 20 i diumenge 22 a Llevant Teatre, s’ajornen a divendres 22 de maig, a les 21 h, i diumenge 24 de maig, a les 19 h.
 • L’espectacle familiar Quimera, previst per dissabte 21 de març al Teatre Auditori Can Palots, s’ajorna al 19 de setembre a les 18 h. 
 • L'espectacle Noucents, el pianista de l'oceà, previst per dissabte 28 de març al Teatre Auditori Can Palots, s'ajorna al 25 de setembre, a les 21 h.
 • El concert d'Ítaca Band + SEYKA, previst per dissabte 28 de març a la Nau B1 de Roca Umbert, s'ajorna a dissabte 24 d'octubre, a les 22 h. 
 • L'espectacle familiar Greta i els Trihumans, previst per dissabte 28 de març i diumenge 29 de març al Teatre Auditori de Granollers, s'ajorna a dissabte 26 de setembre (Gala Inaugural d'Escena grAn) i diumenge 27 de setembre. 
 • L’obra Iphigenia en Vallecas, prevista per dijous 2 d’abril a Llevant Teatre, s’ajorna. Properament anunciarem la nova data.
 • El concert Herois i follies, previst per divendres 3 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna. Properament anunciarem la nova data.
 • El concert De Monteverdi a Wagner, previst per divendres 3 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna. Properament anunciarem la nova data.
 • L’espectacle familiar La Caputxeta, previst per diumenge 5 d’abril a la Casa Sant Francesc, s’ajorna al 4 d’octubre de 2020.
 • La sarsuela La del manojo de rosas, prevista per diumenge 5 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna. Properament anunciarem la nova data.
 • El concert de Pavvla, previst per divendres 17 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna. Properament anunciarem la nova data.
 • L’obra El pequeño poni, prevista per divendres 17 d’abril a Can Palots, s’ajorna al 20 de novembre de 2020.
 • L’espectacle de dansa Romeu i Julieta, previst per dissabte 18 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna. Properament anunciarem la nova data.
 • L’espectacle familiar Aladín, previst per diumenge 19 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna al 14 de març de 2021.
 • El concert de Las Migas, previst per dissabte 18 d’abril a la Nau B1, s’ajorna al 30 de gener de 2021.
 • L’espectacle familiar Hamelí, previst per dissabte 25 d’abril a Can Palots, s’ajorna al 7 de novembre de 2020.
 • L’obra Suite TOC núm. 6, prevista per dissabte 25 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna. Properament anunciarem la nova data.
 • La visita guiada Més enllà dels miralls, prevista per diumenge 26 d’abril al Teatre Auditori, s’anul·la.
 • El concert Renaissance, previst per diumenge 26 d’abril al Teatre Auditori, s’ajorna. Properament anunciarem la nova data.
 • El concert de Joan Garriga i el Mariatxi galàctic, previst per dissabte 23 de maig a la Nau B1, s'ajorna al 3 d'octubre. Més informació

Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes per a les noves dates i les persones que no puguin assistir-hi, hauran de notificar-ho per correu electrònic a info@escenagran.cat i se'ls farà la devolució de l'import de les entrades a través del mateix canal de compra:

 • Si les entrades es van comprar a les taquilles del Teatre Auditori, quan es recuperi la normalitat i es doni per finalitzada la situació de confinament, es podrà venir presencialment a recuperar l’import en l’horari de taquilles: dijous de 10.30 a 13 h i de 17 a 19.30h i divendres de 17 a 19.30h.
 • Si les entrades es van comprar per Internet, la devolució es farà automàticament a la targeta de crèdit utilitzada en el moment de pagament.

Escena grAn es posarà en contacte, a través del correu electrònic i/o telèfon i SMS, amb les persones que hagin comprat entrades per aquests espectacles.

VENDA D'ENTRADES

Podeu realitzar les vostres consultes relacionades amb la venda d'entrades a través del correu electrònic info@escenagran.cat. Fins a nou avís, les taquilles del Teatre Auditori (punt de venda d'Escena grAn) romandran tancades però la venda d'entrades es pot realitzar amb normalitat a través de la web www.escenagran.cat.

Fins a nou avís, a més dels espectacles, queden anul·lades també totes les funcions escolars i les activitats programades en els equipaments d'Escena grAn: tallers, activitats 360º, cursos de formació, etc.

Aquestes mesures responen a la voluntat de contenir la propagació del virus tal com demana l’autoritat sanitària. Seguiu la web d’Escena gran www.escenagran.cat i la dels equipaments que la formen, així com les seves xarxes socials, per actualitzar la informació.

Així mateix, l’Ajuntament de Granollers seguirà fent seguiment de la situació i informant puntualment a través de www.granollers.cat/coronavirus i les xarxes socials @granollers.

Notícies

Posposat el concert de Joan Garriga, emmarcat en els actes de l’Ascensió

06/04/2020

El concert serà gratuït i es farà el 3 d’octubre, a les 22 h, a la Nau B1 de Roca Umbert. Tot i ser gratuït, cal que tothom reservi les...

La Cantània “Virtual” es farà al 2021

03/04/2020

Degut a la situació de crisi sanitària produïda pel Covid-19 i l'estat d'alarma decretat pel govern estatal, es trasllada la Cantània al...

“Greta i els Trihumans” serà l’espectacle de la Gala lnaugural d’Escena grAn el proper 26 de setembre

12/03/2020

L’espectacle previst pel 28 i 29 de març s’ajorna per al 26 i 27 de setembre El Teatre Auditori de Granollers, VEUS-Cor Infantil Amics de la...

Consulta ja si has guanyat entrades gratuïtes per FEMPOP!

05/03/2020

Enhorabona a la guanyadora! Ja tenim el nom de l'afortunada que han guanyat l'entrada doble per anar a FEMPOP a la Sala Nau B1 de Roca Umbert el...

Ja tenim els tres guanyadors/es de les entrades dobles per veure "CALMA!" de Guillem Albà!

04/03/2020

Enhorabona als afortunats/des!!!! Ja tenim els noms de les tres persones que han guanyat les entrades dobles per veure CALMA! de GUILLEM ALBÀ al...

'Eva contra Eva', nova funció accessible

27/02/2020

Eva contra Eva és el primer espectacle accessible de la segona part de la Temporada 19-20 d'Escena grAn. Un espectacle que ofereix, a tothom que ho...

Consulta ja si has guanyat entrades gratuïtes per veure ENGRUNES

07/02/2020

Enhorabona a totes les guanyadores!! Ja tenim els noms de les afortunades que han guanyat les entrades dobles per veure ENGRUNES de Rumb Teatre a...

Els dos concerts d’aquest divendres de l’Escola Municipal de Música es suspenen

29/01/2020

Els concerts de l’Escola de Municipal de Música de Granollers estaven previstos per aquest divendres a les 19 h (proposta pedagògica: El piano a...

Ja tenim el resultat del sorteig per veure TRAMA!

13/01/2020

Enhorabona a totes les guanyadores!! Ja tenim els noms dels afortunats/des que han guanyat les entrades dobles per veure TRAMA de Roser López...

Escena grAn presenta més de 60 espectacles i concerts per a tots els públics!

11/12/2019

Ahir es va presentar la segona part de la temporada 2019-2020 en un acte a la sala petita del Teatre Auditori moderat pel periodista Eloi...

Black Friday, només avui! Espectacles d'Escena grAn a meitat de preu

29/11/2019

Promoció vàlida des de les 9 del matí fins a les 21 h del divendres 29 de novembre Ja tenim aquí el Black Friday i Escena Gran s'apunta a...

Ja tenim els guanyadors/es del sorteig d'entrades pel concert Els Elements

18/11/2019

Enhorabona als guanyadors/es!! Ja tenim els noms dels afortunats/des que han guanyat les entrades dobles per veure l'espectacle de l'Orquestra de...

L’espectacle familiar “Lunnis de leyenda” es cancel·la per motius tècnics de la companyia

24/10/2019

Per motius tècnics de la companyia es cancel·la l’espectacle Lunnis de leyenda del dissabte 7 de desembre a les 18h, al Teatre Auditori de...

Per combatre el fred... teatre íntim i delicat

23/10/2019

Teatre que t'enamorarà! Ja tenim aquí el fred i no hi ha millor manera per combatre la pluja i el vent que venir al teatre! Escena grAn et...

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR