Posposat el concert de Joan Garriga, emmarcat en els actes de l’Ascensió

06.04.2020

El concert serà gratuït i es farà el 3 d’octubre, a les 22 h, a la Nau B1 de Roca Umbert. Tot i ser gratuït, cal que tothom reservi les entrades a través de www.escenagran.cat

El concert gratuït de Joan Garriga i el Mariatxi galàctic previst per dissabte 23 de maig i emmarcat en els actes de l’Ascensió de Granollers queda ajornat a dissabte 3 d’octubre, a les 22 h, a la Nau B1 de Roca Umbert.

Després que l’Ajuntament de Granollers anunciés la suspensió de la fira i festes de l’Ascensió amb motiu de les mesures preventives davant l’amenaça del coronavirus, Escena grAn ha decidit també ajornar el concert de Joan Garriga ja que comporta una assistència menor als mil assistents però que es desenvolupa en un espai tancat que ocupa més d’un terç de l’aforament autoritzat.

Les entrades gratuïtes ja adquirides pel dissabte 23 de maig a les 23 h seran vàlides per la nova data però totes les persones que prefereixin anul·lar les entrades adquirides gratuïtament, només ho han de comunicar a les taquilles del teatre enviant un email a info@escenagran.cat amb el nom, cognom i email de la persona que ha adquirit l’entrada.

CONCERT GRATUÏT PERÒ AMB RESERVA PRÈVIA

Cal recordar que el concert és gratuït però que cal fer reserva prèvia de l’entrada a cost zero a través de www.escenagran.cat. Tothom que vulgui podrà fer des d’avui mateix la seva reserva d’entrades pel concert de l’octubre.

Escena grAn lamenta les molèsties que aquests canvis puguin generar en l’activitat habitual i esperem recuperar-la ben aviat. Seguirem informant sobre els canvis de la resta de la programació.

Més informació i reserva d’entrades
Més informació sobre la suspensió de l’Ascensió

NotíciesVeure'n més