Escena grAn us desitja feliç Sant Jordi!

23.04.2020

Que les paraules ens facin volar sempre!

Aquest 23 d'abril no hi haurà parades de llibres al carrer però sí una àmplia programació “virtual” que ens permetrà viure la diada amb tota la intensitat però, això sí, des de casa. Tot i el confinament, Escena grAn vol que aquest Sant Jordi sigui també especial. Per això, volem animar-te a descobrir activitats, campanyes, concursos i una programació a la ciutat d'allò més interessant!

Entrevistem a Francesc Viñas

El Teatre Auditori es suma a la celebració i ens apropa una de les activitats literàries i també teatrals més estimades pel públic: “Llegir el Teatre”, un club de lectura que ha tingut lloc a l'Auditori fins al març, quan va començar el confinament. Per parlar d’aquesta activitat, el plaer de la lectura i algunes de les obres teatrals més destacades, hem entrevistat a Francesc Viñas, dinamitzador de l’activitat i professor de literatura.
Entrevista completa aquí

Sant Jordi i Shakespeare

A més de celebrar Sant Jordi, volem recordar-vos que fa 404 anys de la mort de Shakespeare, el dramaturg, poeta i actor anglès més célebre de tots els temps i avui faria només 5 dies que haguéssim estrenat la versió de 'Romeu i Julieta' de la companyia de dansa Elephant in the Black Box Company, espectacle ajornat amb motiu del coronavirus. 

"Per l'abril, lletres als balcons mil"

L'Ajuntament de Granollers i els agents vinculats amb el sector del llibre de la ciutat ens conviden a a engalanar el balcó o finestra amb personatges de la llegenda de Sant Jordi i amb lletres, poemes i cançons, així com a seguir la programació especial per les xarxes socials.
Programació de Sant Jordi a la ciutat aquí

Campanyes i concursos

Ja pots presentar els teus textos al 7è Concurs de dramatúrgia "Microteatre"

Arsènic i Roca Umbert han convocat la 7a edició del concurs de guions teatrals Microteatre, que pretén estimular la creació escènica entre dramaturgs novells i joves intèrprets. Aquest any les obres presentades han de girar a l'entorn del concepte 'col·lapse'. Els treballs es donaran dins de la programació d'Escena grAn, en espais singulars i en petit format a Roca Umbert.
Termini de presentació: 20 de juliol de 2020.
Consulteu les bases aquí

La teva creativitat té premi! 

Ets un cuinetes? T'agrada escriure, ballar...? Tens un petit pintor a casa o ets amant del ioga? Tots tenim un artista a dins! T'animes a compartir les teves creacions amb l'etiqueta #TAGsocartista? Pots guanyar un abonament per a la propera temporada 2020-2021!
Més informació de la campanya aquí

I aquest mes, lletres en moviment! Seguim omplint de dansa les xarxes?

Escena grAn s'ha sumat a la campanya de l'APdC #BallemacasaDID20 amb una nova etiqueta #Granollersballa amb la idea de celebrar el Dia de la Dansa durant tot l'abril. T'animes a penjar el teu ball amb aquestes dues etiquetes? 
Més informació de la campanya aquí

CONSULTA LA INFORMACIÓ DELS ESPECTACLES AJORNATS D'ESCENA GRAN

NotíciesVeure'n més