Us presentem el número 2 de la revista Repensem-nos

03.06.2020

Els equipaments d’Escena grAn estrenen la segona revista, Repensem-nos, amb continguts diversos per fer reflexionar al públic i donar veu a artistes, experts i públic en general

Avui, 3 de juny, s'estrena el segon número de la nova revista digital d’Escena grAn: Repensem-nos. Una publicació amb caràcter quinzenal per a tots els públics, que s’anirà penjant a la web www.escenagran.cat, amb la voluntat d’oferir un espai al públic per reflexionar sobre la situació excepcional que estem vivint, fer partícip a tothom de tot allò que ens inquieta, ens fa pensar i, sobretot, repensar-nos. 

La nova revista, a més de publicar-se cada dues setmanes a la web, s’està enviant també a la base d’espectadors d’Escena grAn, que compte amb més de 25.000 persones, a través d’un butlletí. Aquestes persones, que en el seu moment van accedir a rebre informació d’Escena grAn, són sempre els primers en rebre la revista. 

El segon número de la revista gira entorn al concepte 'la imaginació'

Cada número de la revista tindrà una temàtica diferent en relació a les emocions que experimentem quan anem al teatre, gaudim d’un concert o compartim un espectacle amb els nostres familiars i amics. El primer número se centrava en el riure i, aquest segon, en la imaginació i els més petits e la casa.

Com d’important és fomentar la imaginació en els més petits? Quins recursos ajuden a fer créixer la creativitat? Com està afectant aquest confinament als infants? Aquí coneixereu les opinions de companyies locals, un psicòleg especialitzat en infància i també la dels d’espectadors, part essencial d’Escena grAn.

Descarrega el núm. 2 de Repensem-nos

Més informació i reflexions d'Escena grAn

NotíciesVeure'n més