Segueix la cultura a Granollers!

12.06.2020

La ciutat estrena una nova programació cultural, per a tots els públics, que anirà del 25 de juny al 28 de juliol

Aquest estiu, del 25 de juny al 28 de juliol, la ciutat s’omplirà d’una àmplia oferta d’activitats culturals transversals i per a tots els públics. Sota el lema Segueix la cultura, la cultura segueix, la programació inclou arts visuals, música, dansa, cinema, audiovisual, pensament, teatre i exposicions. Així mateix hi ha formacions artístiques, workshops per a professionals del sector artístic, formació en línia i activitats infantils i familiars. Una oferta conjunta dels equipaments culturals de la ciutat, pensada amb una mirada local i adaptada al context actual.

Coneix aquí la normativa de les activitats

Inscripcions a les activitats

Aquí, a la web d'Escena grAn, podràs fer la teva inscripció per a més d'una vintena d'activitats del programa i, per a la resta d'activitats, trobaràs la informació detallada sobre la inscripció a cada activitat del programa. 

El Teatre Auditori programa "Alla Cambra", tres concerts de clàssica a la fresca

L’Orquestra de Cambra de Granollers es reinventa i crea diversos grups de petit format per oferir-vos concerts a la fresca a les nits d’estiu de Roca Umbert. Un repertori fresc i estiuenc que ens envoltarà i ens farà gaudir de la música en directe i ens aproparà als membres de l’orquestra. El vent, la corda i la percussió, per separat, ens faran entendre millor la unitat i el tot d’una orquestra. Amb el suport del Teatre Auditori de Granollers i l’Orquestra de Cambra de Granollers.

Del 30.06.20 al 14.07.20 | 20 h | Exterior de Roca Umbert
Entrada gratuïta amb aforament limitat.
Cal inscripció prèvia per participar-hi. 
Informació i inscripcions aquí.

TOTA LA INFORMACIÓ DE SEGUEIX LA CULTURA AQUÍ

NotíciesVeure'n més