T'agrada fomentar la teva creativitat? Descarrega ja el n.4 de Repensem-nos!

01.07.2020

Escena grAn segueix treballant amb l'esperança que aviat podrem retrobar-nos amb tots vosaltres però, mentre arriba aquest moment tan esperat, seguirem repensant, reflexionant, dialogant, qüestionant conceptes i donant veu a artistes, companyies, experts i espectadors.

Avui us podem presentar ja el quart número d'una revista digital que va néixer amb la idea donar veu a companyies, espectadors i experts de tot tipus. Tot, per nodrir la nostra ànima i aferrar-nos a la creativitat dels nostres artistes. 

Molta "CREATIVITAT" a la quarta revista Repensem-nos

La quarta revista gira al voltant de la creativitat. Què seríem els humans sense la creativitat? Com seria el món sense aquesta? Parlem amb la regidora de Cultura de Granollers, Maria Villegas i amb l’investigador Nicolás Barbieri. També coneixereu les opinions d'en Josep Maria Roger, pianista i exdirector de l'Escola Municipal de Música i Conservatori de Granollers; la Marta G. Otin, directora d'Arsènic Espai de Creació, així com d’espectadors, part essencial d’Escena grAn. Ens acompanyeu a reflexionar?

Descarrega la revista

Totes les revistes REPENSEM-NOS

NotíciesVeure'n més