I a tu, et fa viatjar la música? Descarrega ja la revista Repensem-nos n.5!

15.07.2020

Escena grAn presenta avui el cinquè número de la revista Repensem-nos, l'última edició abans de les vacances. Com sabeu, la revista va néixer en un moment d'incertesa i reflexió general entorn a la cultura i les arts en viu. Durant setmanes, ens hem apropat a l'opinió i l'experiència d'artistes locals, companyies, experts, espectadors i membres d'Escena grAn. 

Hem repensat i ens hem repensat. I avui us podem anunciar que la revista, donada la bona acollida, seguirà caminant amb nosaltres durant la temporada vinent! Us esperem, doncs, ben aviat, per seguir reflexionant plegats al voltant de nous temes i, esperem tenir una nova temporada de teatre, dansa, música i circ!

Viatgem a través de la música en el cinquè número de la revista

Aquest cinquè número de la revista gira al voltant del viatge. Però no un viatge qualsevol, sinó el que ens ofereix la música. Què suposa la música a les nostres vides? Cap on ens transporta? Aquí coneixereu les opinions dels residents del Teatre Auditori, d’un periodista especialitzat en música i també la dels espectadors, part essencial d’Escena grAn, així com part de l’equip. Ens acompanyeu a viatjar a través de la música?

Descarrega la revista

Totes les revistes REPENSEM-NOS

NotíciesVeure'n més