“Amb moltes ganes”, l’eslògan de la nova temporada d’Escena grAn

16.07.2020

La nova imatge es va presentar aquest dilluns al Teatre Auditori, just abans de la projecció en directe l’obra Assedegats

Dissabte 26 de setembre, a les 21 h, Escena grAn celebrarà la Gala Inaugural de la nova temporada

Després de quatre mesos de confinament, el Teatre Auditori de Granollers va tornar a obrir les seves portes al públic, per primera vegada, aquest dilluns 13 de juliol. Gairebé unes 200 persones van poder gaudir, en absolut directe, de l’obra Assedegats, l’últim muntatge de La Perla 29, en el marc del Grec 2020 Festival de Barcelona.

Una obra de teatre “rabiosament moderna”, segons Ramon Vila, traductor del text, escrita per Mouawad i Benoît Vermuelen i dirigida per Oriol Broggi, que va agradar molt al públic assistent i va rebre, a més, molt bones crítiques en la seva estrena pels diferents teatres que la van emetre en directe. Una obra que formava part també d’aquesta voluntat d’experimentar amb noves tecnologies que posen a prova la creativitat dels artistes en una època tan incerta i excepcional com aquesta.

Aquest primer contacte amb el públic va comptar, a més, amb la benvinguda de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Granollers, Maria Villegas, i la directora del Teatre Auditori de Granollers, Tracy Sirés.

“Aquests últims quatre mesos hem hagut de canviar dates de 26 espectacles i, per sorpresa nostre, només un 10% de les entrades venudes han sol·licitat la devolució íntegra, la gran majoria esteu esperant noves dates. Una dada molt esperançadora”, va voler destacar la directora del Teatre Auditori, afegint que, en aquests mesos d’incertesa i reflexió conjunta, “Escena grAn ha estrenat la revista digital Repensem-nos i treballa, dia a dia, per adaptar i fer accessible a tothom tot tipus de continguts”.

Sirés també va tranquil·litzar el públic assegurant que “hem plantejat la nova temporada tenint en compte totes les mesures de seguretat i higiene, configurant una comissió per a treballar  conjuntament amb l’Ajuntament i l’empresa de riscos laborals tot tipus de mesures de caràcter estructural, protocol·làries i també comunicatives. Tot, per tenir cura del públic, els equips artístics i els treballadors i treballadores”.

La regidora de Cultura, Maria Villegas, va cloure la presentació mostrant la il·lusió de ser de nou al teatre, amb el públic, i reforçant el missatge de les ganes de gaudir altre cop de les arts escèniques.

L’acte d’Assedegats tenia un aforament limitat per evitar el contacte entre persones, de manera que, quan un espectador feia una reserva automàticament es bloquejaven illes amb butaques buides al voltant d’aquest. Cal destacar, en aquest sentit, que la funció va transcórrer amb total normalitat i que el públic va seguir, en tot moment, les normes de seguretat i higiene que el Teatre Auditori va anar indicant abans, durant i després de la funció.

‘Amb moltes ganes’, nou eslògan de temporada

L’acte del 13 de juliol va servir també per presentar, en exclusiva, la nova imatge d’Escena grAn per a la temporada de setembre a desembre de 2020. Una temporada que, com el lema indica, els equipaments d’Escena grAn afronten “amb moltes ganes”. Moltes ganes de teatre, de música, de dansa, de circ... Ganes de veure’ns les cares, compartir escenaris, històries, experiències i directes. Ganes de viure la cultura en viu i ganes, en definitiva, d’Escena grAn!

És per això que Escena grAn ha donat avui a conèixer la data de la que serà la gran Gala inaugural de temporada. Un acte que es preveu molt còmic i que tindrà lloc dissabte 26 de setembre, a les 21 h, al Teatre Auditori de Granollers. Ja podeu reservar-vos la data a les vostres agendes, en breu us anirem informant de les novetats i de com fer la reserva d’entrades per aquest acte tan esperat.

NotíciesVeure'n més