Nova programació d'estiu '(Parèntesi)': reserva les teves entrades a Escena grAn

21.07.2020

Ahir, 20 de juliol, es va donar a conèixer la nova programació cultural d'estiu a Granollers, que anirà del 24 al 30 d'agost i que inclourà l'espectacle reprogramat La del manojo de rosas, la versió de la clàssica sarsuela de la companyia local Milnotes. 

Les diferents entitats de cultura popular que participen normalment de la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers i l’Ajuntament han creat una taula de treball conjunta per elaborar (Parèntesis), una programació pensada entre totes i que se situa a finals d’agost. Una proposta cultural km 0, amb mirada local, que busca espais de retrobament i contribuir a reactivar el sector de la cultura.

(Parèntesi) és una programació adaptada a la situació actual, que respecta estricament les mesures sanitàries per garantir una cultura segura. Una proposta pensada per a la ciutat, des de la ciutat; pensada per a la cultura, des de la cultura. +INFO

Inscripcions a Escena grAn

Aquí, a la web d'Escena grAn, podràs fer la teva inscripció per a una trentena d'activitats del programa i, per a la resta d'activitats, trobaràs la informació detallada sobre la inscripció a cada activitat del programa. 

El Teatre Auditori reprograma la sarsuela 'El manojo de rosas' de la Cia. Milnotes

Una sarsuela clàssica presentada en estil pin-up, amb nou text i nova ambientació

Diumenge 30 d'agost | 19 h | Teatre Auditori de Granollers
Això és el que ens presenten la companyia Milnotes per donar la volta a l’obra de Pablo Sorozábal. Una versió moderna, amb vestuaris en tons pastels, tupès i pentinats dels anys 40 i 50 per fer actual i donar color i elegància a una obra còmica de tota la vida. La companyia Milnotes ja va presentar amb èxit anteriorment al Teatre Auditori de Granollers l’obra La Corte del faraón. + INFO I ENTRADES AQUÍ

NotíciesVeure'n més