Ja pots comprar entrades de la nova programació d'Escena grAn!

10.09.2020

DESCARREGA'T EL LLIBRET DE PROGRAMACIÓ

Més de 50 propostes de teatre, música, dansa i circ, per a grans i petits, ens esperen aquesta tardor als 5 equipaments d’Escena grAn

Ja pots comprar entrades per a tots els espectacles de la nova programació de setembre a desembre de 2020!

Els equipaments culturals d’Escena grAn ho tenen tot a punt per reobrir les portes i oferir una tardor estimulant i plena d’espectacles, respectant en tot moment les mesures de prevenció de la Covid-19 anunciades pel Govern de la Generalitat i l’Estat.

De fet, aquests últims dies s’ha hagut de parar la venda de tots els espectacles reprogramats de la tardor perquè s'havien de modificar els patis de butaques dels diferents equipaments per recol·locar els espectadors i espectadores que ja havien comprat entrades per tal de garantir la distància de seguretat. En aquest sentit, tot l’equip d’Escena grAn agraeix la paciència dels clients, donada l’actual situació de canvis constants pel que fa a aforaments.

Des de dimecres 16 de setembre, ja es poden comprar entrades individuals i fer abonaments per a la temporada de tardor. Podeu consultar i comprar entrades de tots els espectacles a www.escenagran.cat; descarregar-vos el llibret de la nova programació, que aquesta vegada només es donarà a conèixer digitalment (seguint la normativa de prevenció de la Covid-19) i veure el vídeo promocional de la nova temporada.

La nova temporada està farcida d’espectacles per a tots els públics i per a totes les edats. Una programació variada i amb el segell d’Escena grAn que, aquesta tardor, arriba “amb moltes ganes”, després de 6 mesos sense espectacles als escenaris de Granollers i Canovelles.

Companyies i artistes tan coneguts com Joan Garriga, Sopa de Cabra, Blanca Portillo, Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre, Flyhard Produccions, Clara i Ariadna Peya, José Sacristán, Ada Vilaró i Blaumut passaran pels nostres escenaris, entre molts d’altres. Seguirem també promocionant la música clàssica a través de concerts de les formacions residents del Teatre Auditori i mantindrem una mirada local amb espectacles produïts a la comarca com La del manojo de rosas, els concerts del Cicle Carles Riera, les funcions de Microteatre i Els Pastorets de Granollers. Els petits tindran l’oportunitat de gaudir d’un munt de propostes familiars de la Roda d’Espectacles Infantils i les propostes familiars de la resta d’equipaments, com el concert d’El Pot Petit al Teatre Auditori, així com de dues propostes del festival El més petit de tots.

Escena grAn sensible a la realitat social actual

Una de les mesures adoptades durant aquesta temporada, excepcionalment i degut a les dificultats econòmiques de moltes famílies per la pandèmia, serà que Escena grAn modifica la seva política de descomptes, sent sensible a la realitat social. És per això que les persones a l'atur i els autònoms amb ajuts extraordinaris podran comprar entrades al 50% de descompte acreditant-ho correctament a les taquilles (la compra es podrà realitzar igualment a través d'internet). Es tracta d’una mesura que entrarà en funcionament a partir del 14 de setembre, dia d’inici de venda dels abonaments, i que tindrà efecte en els nous espectacles.

Gran Gala Inaugural i presentació de la nova temporada de clàssica

El dissabte 26 de setembre, a les 21 h, celebrarem, en un acte obert al públic, la Gala Inaugural d’Escena grAn que servirà per repassar els principals caps de cartell de la temporada i gaudir d’una nit plena de sorpreses, bon humor i molta música.

Com a convidats d’excepció tindrem al clown català per excel·lència: Tortell Poltrona i la música de les Balkan Paradise Orchestra. Reserva aquí.

I l’endemà de la gala, diumenge 27 de setembre, a les 17.30 h, presentarem la nova programació de música clàssica i òpera al Teatre Auditori. El musicòleg Xavier Chavarria serà, novament, l’encarregat de donar a conèixer tots els concerts de clàssica, juntament amb els directors de les diferents formacions residents. La presentació ha exhaurit les entrades.

Després d’aquesta presentació a la Sala Petita tindrà lloc el primer concert de la temporada: Amb moltes ganes de cultura! A càrrec de l’Orquestra de Cambra de Granollers, a la Sala Gran. Les entrades per aquest concert també estan ja a la venda! Reserva aquí.

NotíciesVeure'n més