L’espectacle ‘Greta i els Trihumans’ s’anul·la

06.10.2020

L’òpera infantil s’anul·la degut a la situació de crisi produïda per la Covid-19 i, més concretament, a la impossibilitat de preparar i presentar l’espectacle conjuntament amb el cor infantil Veus i les escoles participants

L’espectacle Greta i els Trihumans, la producció pròpia de la temporada d’òpera infantil del Teatre Auditori de Granollers, VEUS-Cor Infantil Amics de la Unió i l’Orquestra de Cambra de Granollers torna a veure’s afectada de ple per la crisi del Covid-19.

L’espectacle, que estava previst estrenar al Teatre Auditori els propers dies 27 i 28 de febrer de 2021, s’anul·la finalment amb l’esperança de poder-lo estrenar l’any 2022, si la situació ho permet. El motiu no és altre que l’actual normativa vigent de prevenció de la Covid-19 que no permet barrejar diferents grups estables. Davant la impossibilitat de no poder assajar i representar conjuntament aquesta obra de gran envergadura, amb més d’un centenar de nens i nenes de dues de les escoles de la ciutat, els Petits Cantors i el cor Veus, els responsables del projecte han decidit anul·lar-la i retornar íntegrament els diners als espectadors i espectadores que ja tenen les entrades.

S’ha considerat que Greta i els Trihumans és un projecte educatiu compartit i prou gran com per fer-ho amb les condicions que havíem establert i la participació de tots els nens i nenes que s’havia previst i que, amb il·lusió ja han anat preparant l’espectacle aquests darrers mesos.

DEVOLUCIÓ DE LES ENTRADES  

La devolució de totes les entrades comprades es farà al llarg d’aquesta setmana. Es tracta d’un volum gran d'entrades i, per tant, les gestions s’allargaran uns dies. Agraïm la vostra comprensió i paciència. L’import es tornarà pel mateix canal de compra: 

  • Les entrades comprades a les taquilles del teatre es retornaran presencialment, en l'horari de taquilles: els dijous de 10.30 a 13 h i de 17 a 19.30 h i els divendres de 17 a 19.30 h. 
  • Les entrades comprades per Internet es retornaran de manera automàtica al llarg d’aquesta setmana. El reemborsament dels diners es rebrà en un termini de 72 hores a la targeta bancària que es va utilitzar per fer el pagament.  

‘Greta i els Trihumans’, la vuitena producció d’òpera infantil

Aquesta és la vuitena edició del projecte òpera infantil, un espectacle de creació pròpia inspirat en l’activista Greta Thunberg i el canvi climàtic. Encarregat, ara fa més de dos anys, pel Teatre Auditori de Granollers, uneix en un mateix escenari l'Orquestra de Cambra de Granollers, Veus -Cor Infantil Amics de la Unió i més d’un centenar de nenes i nens d'escoles de la ciutat, enguany els alumnes del CEIP Joan Solans i CEIP Ferrer i Guàrdia. L’espectacle compta amb la col·laboració de l’Associació Cultural de Granollers i està emmarcat en els actes programats a la ciutat de Granollers seguint els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

NotíciesVeure'n més