Grans noms i propostes trencadores a la segona part de la temporada 22/23 d’Escena grAn

02.12.2022

A partir d’avui 2 de desembre ja es pot consultar la nova programació de febrer a juny de 2023 i, a partir del 14 de desembre a les 10.30 h, comença la venda d'abonaments i el 15 de desembre a les 10.30 h, la venda d'entrades individuals

Seguim explicant històries als equipaments d’Escena grAn que acaben d’estrenar la segona part de la temporada 22-23, amb una cartellera amb més seixanta espectacles per a tots els gustos i edats que aniran de febrer a juny de 2023. 

Grans noms com Imanol Arias amb Muerte de un viajante, Ara Malikian, Pau Vallvé, Mishima, María del Monte, el musical del Tricicle Forever Young o la nova versió de Terra baixa. Propostes per al públic jove amb noms tan coneguts com Lágrimas De Sangre o Queralt Lahoz i propostes històriques com el Carnaval a la fàbrica o el festival de música acústica FEMAC.  

No s’obliden les propostes trencadores i per a públic més arriscat com Diversión obligatòria de l’artista convidada, Júlia Barbany; El desig de ser un llimac de Neus Masdeu o ConcertO de Tiago Cadette, l’artista portuguès triat pel projecte europeu Stronger Peripheries, del qual n’es soci el Teatre Auditori de Granollers.  

Escena grAn, a més, ens torna a recomanar uns imperdibles que no podem deixar escapar: la dansa visual de Tradere; la impactant Animal negre tristesa, dirigida per Júlio Manrique; la comèdia que tothom hauria de veure, La pell fina o la versió de l’obra de Mercè Rodoreda Quanta, quanta guerra...    

Els infants tindran opcions de tots colors per gaudir de les arts escèniques: el musical Tom Sawyer detectiu, un de les grans apostes de la temporada, Els músics de Bremen, Un vestit nou per a l’emperador, Marúnica i La motxilla de l’Ada, entre altres propostes.  

La millor música clàssica segueix sent un dels pilars de la temporada de mans de les formacions residents del Teatre Auditori de Granollers i el Cicle Carles Riera de l’Escola Municipal de Música de Granollers, així com de les dues propostes del Cicle d’Òpera i la nova sarsuela de la companyia local Milnotes: El dúo de La Africana.  

Cangur en escena!

El Teatre Auditori, a més, incorpora una novetat: el servei de canguratge! Tallers infantils d’arts escèniques, amb monitors especialitzats, perquè els petits gaudeixin mentre els adults veuen els espectacles. Tota la informació a www.teatreauditoridegranollers.cat.  

Descarrega't la programació al Llibret de la temporada 22/23 febrer-juny.

NotíciesVeure'n més