Les Luthiers

Viejos hazmerreíres

Finalitzat
2018/19
DURADA:  110 minuts
Diumenge 17 de març | 19:00 h

PREUS
80 €
Zona A
40€ Zona B
Exclòs de descomptes


Lletra, música, arrengaments i direcció: Carlos López Puccio, Jorge Maronna, Marcos Mundstock, Carlos Núñez Cortés i Daniel Rabinovich.

Intèrprets: Carlos López Puccio, Jorge Maronna, Roberto Antier* (en substitució de Marcos Mundstock), Horacio Tato Turano, Martín O´Connor i Tomás Mayer-Wolf

* Marcos Mundstock no podrà participar en la gira de Les Luthiers de Valencia, Barcelona, Manresa, San Cugat i Granollers perquè s'ha de quedar a Buenos Aires per a realitzar un tractament mèdic. El paper de Marcos anirà a càrrec del conegut actor i director de teatre argentí Roberto Antier, reemplaçant estable de Les Luthiers des de fa 4 anys. L'espectacle es representarà complet i sense modificacions.

Sala Gran

Espectacle en castellà

Les Luthiers
Les Luthiers

El show inclou algunes de les millors obres dels cinquanta anys de carrera dels Luthiers. Fragments d'espectacles memorables com Los Premios Mastropiero, Todo por que Rías, Por Humor al Arte i Lutherapia, renovats per formar part d'una absurda transmissió de ràdio, la recordada i hilarant Ràdio Tertúlia, la nostra opinió ... i la TULIA. Els espectadors podran tornar a veure en directe peces mítiques com la sarsuela Las Majas del Bergantín o Quién mató a Tom Mc Coffee, tot presentat pels habituals disbarats de Ramírez i Murena, els locutors de Ràdio Tertúlia.

Per primera vegada a Granollers, el mític grup d’humor Les Luthiers!

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR