Pau Vallvé + Jordi Lanuza

Life vest under your seat

Finalitzat
2018/19
DURADA:  120 minuts
dissabte, 23 de març | 22:00 h

#SecretJove
6€


Pau Vallvé, veu i guitarra 
Resta de músics per confirmar 
Jordi Lanuza veu i guitarra

Hora del concert
Jordi Lanuza 22 h
Pau Vallvé 23 h

Abonaments

Compartir

Pau Vallvé, autor de conegudes músiques d’anuncis i pel·lícules, torna als escenaris amb un nou disc, el 16è de la seva carrera i el 5è signat sota el seu nom. El concert forma part de la seva nova gira, que serà elèctrica, amb banda, i en la qual no només sonaran les noves cançons sinó que també hi haurà espai per a les peces més destacades de la seva discografia anterior: Diguem blat!; Benvingut als Pirineus, Un gran riu de fang, Amic dels cirerers o Per sempre.

Amb més de 20 anys damunt els escenaris, Pau Vallvé anuncia nova gira l’any 2019. Presentarà en viu el seu nou disc "Life vest under your seat", el cinquè que signa amb nom propi i amb 12 noves cançons en català, que apareixerà de nou autoeditat el dia 25 de gener.

Una nit de música amb doble sessió!

NORMATIVA DE MENORS A LA SALA NAUB1

*Segons la normativa vigent, els MENORS DE 16 ANYS han d'anar acompanyats del/la tutor/a legal per poder accedir a la sala.
El/la tutor/a legal haurà de firmar aquest document abans d'entrar. Si l'acompanyant NO és el/la tutor/a legal haurà de portar firmat aquest full de delegació de responsabilitat signat pel tutor/a legal del/la menor.

Dissabte
23
mar
Des de
12 €
Finalitzat