Doctor Prats + Reskate

Presentació del nou disc Venim de lluny

Finalitzat
2018/19
DURADA:  120 minuts
Dissabte 30 de març | 23:00 h

ENTRADES EXHAURIDES

#SecretJove
7€


Mark-e Riera, veu i guitarra 
Miki Santamaria, baix i cors
Ramon Figueras, trompeta i cors
Guillem Boltó, trombó i cors
Oriol Cors, bateria i cors
Víctor Martínez, teclats
Josep Jaume Rey, guitarra elèctrica i cors

Hora del concert:
Grup teloner 22 h
Doctor Prats 23 h

Abonaments

Doctor Prats
Doctor Prats
Doctor Prats
Doctor Prats
Reskate
Reskate

ENTRADES EXHAURIDES

El nou disc de Doctor Prats és un reflex perfecte del moment actual com a grup i també com a poble. Una aturada per mirar enrere i poder seguir endavant. Musicalment, aquest disc és una explosió festiva però diferent a tot el que havien fet fins ara, un disc que explora fins al final una multitud d’estils sense cap prejudici.
Una proposta optimista, lluminosa, però alhora realista i crítica, en la qual l ?electrònica segueix ben vigent. Venim de lluny relata una història d’un grup que porta tres anys a la carretera.

Una hora abans del concert, vine a gaudir del grup teloner!

Reskate som un grup de mestissatge nascut ara fa un any amb membres del Vallès Oriental i del Maresme. Als nostres directes toquem tant temes propis com versions i la nostra intenció sempre és muntar una festa ben grossa allà on anem!  Descobreix-los amb aquest vídeo.

NORMATIVA DE MENORS A LA SALA NAUB1

*Segons la normativa vigent, els MENORS DE 16 ANYS han d'anar acompanyats del/la tutor/a legal per poder accedir a la sala.
El/la tutor/a legal haurà de firmar aquest document abans d'entrar. Si l'acompanyant NO és el/la tutor/a legal haurà de portar firmat aquest full de delegació de responsabilitat signat pel tutor/a legal del/la menor.