La Bugada

Taller comunitari de moviment

Finalitzat
2018/19
dijous, 7 de febrer | 20:00 h

Taller Gratuït

Més informació:
www.rocaumbert.com/moviment

Compartir

Tots els DIJOUS del 7 de FEBRER a l'11 d'ABRIL de 20 a 22 h

La bugada és un taller de creació col·lectiva que recrea metafòricament la trobada íntima i còmplice entre les dones que rentaven la roba a mà en un safareig públic. La bugada pretén reflexionar sobre l’ús i desús de l’espai públic, retratar i recrear una pràctica domèstica quasi desapareguda al nostre país, reflexionar sobre el paper de la dona en l’entramat de la convivència i en l’ordre de la comunitat i donar visibilitat a la dona en el pla creatiu i social.

El llenguatge escènic del qual es parteix per a la creació d’aquest taller és el text, el so i el cos en moviment. Es vol estimular la participació de cadascuna de les membres del grup en el rol de creadores/pensadores alhora de proposar i d'aportar textos, imatges, vivències, des d'una dinàmica horitzontal, de diàleg, d'intercanvi i de col·laboració; per oferir la responsabilitat última a les membres de la companyia, de coordinar les propostes i
articular el discurs artístic, la dramatúrgia i la direcció. Aquest projecte va dirigit a totes les dones sense cap límit d’edat.

El resultat d’aquest taller es presentarà el divendres 12 d’abril a Roca Umbert Fàbrica de les Arts.


 

Dijous
07
feb
Gratuït
Finalitzat