Taller amb Salva Sanchís

Intensiu de moviment

Finalitzat
2019/20
DURADA:  21,15 hores
Dilluns 01 de juliol | 10:00 h

Horari: del 1 AL 5 DE JULIOL de 10 a 14.15 h
PREU: 150€
Descompte del 15%  per a professionals de la dansa i escoles de Granollers
Descompte del 30% per inscripcions abans del 15 de maig

Horari: del 1 AL 5 DE JULIOL de 10 a 14.15 h

PROGRAMACIÓ PER A PROFESSIONALS

DEL REPERTORI RADICAL LIGHT
En aquest taller treballarem els tres principals sistemes de generació de material utilitzats en la creació de la peça Radical Light (2016), una coreografia que proposa una trobada i finalment una fusió, entre moviment dissenyat i moviment intuïtiu. La proposta no consisteix a aprendre i a reproduir la forma final de l’espectacle, sinó a generar una composició nova utilitzant els mateixos principis i a fer un tast accelerat del procés creatiu, incidint especialment en la fase de producció de vocabulari de base, tant l’improvisatiu com el de frase.

Aquest taller és de nivell avançat. A causa de la complexitat de les tasques de generació de material que es proposaran, es requereix un mínim d’experiència en improvisació i en creació de frases de moviment.

Des que es va graduar amb la primera generació de P.A.R.T.S. el 1998, Salva Sanchis ha creat més de 20 espectacles propis, incloent-hi dues peces signades amb Anne Teresa de Keermaker/Rosas. En paral·lel a la seva activitat coreogràfica, ha estat durant més de 15 anys professor de tècnica contemporània i improvisació a P.A.R.T.S., i imparteix classes i tallers en diverses institucions arreu d’Europa. La seva darrera (i provisionalment última) producció, Radical Light, ha estat en gira europea durant els tres darrers anys i ha rebut el Premi Ciutat de Barcelona 2018 amb motiu de la presentació al Mercat de les Flors de Barcelona.
 

 

Dilluns
01
jul
Des de
150 €
Finalitzat