Els Pastorets '17

Amb Amics dels Pastorets i Passaltpas

DURADA:  110 minuts
Del 30.12.17 al 07.01.18

Preus
15 € Zona A
8 € Zona B
8 € menys 16 anys

FITXA ARTÍSTICA
Direcció: Pablo Bravo
Interpretació:
Amics dels Pastorets
de Granollers

Entitat convidada:
Passaltpas. Danses del món
Entitat col·laboradora:
BATUCAL’OLLA de Cànoves 

Sala Gran
Edat recomanada a partir de 5 anys

 

Els Pastorets '17
Els Pastorets '17

En Lluquet i en Rovelló tornaran a fer de les seves en la representació que els Amics dels Pastorets han preparat per aquestes dates. Un clàssic entre els clàssics, amb direcció de Pablo Pardo i una representació que cada any presenta novetats, una de les quals serà la col·laboració de l’associació Passaltpas, danses del món. Veniu a gaudir d’aquest espectacle en família!

Passen els anys, arriba el Nadal i de nou, us proposem de tornar a reviure la història dels Pastorets. No és una història qualsevol, és un esdeveniment que va passar una màgica nit a Betlem.
“Que potser hi aneu, vos?” preguntaren en Lluquet i en Rovelló... a en Jeremies i vosaltres “Que hi voleu venir?”
Veniu també i acompanyeu-nos a adorar l’Infant Jesús sense caure en els paranys de l’infern i no tingueu por perquè àngels i angelets vetllaran per tots nosaltres. Entreu i així els més petits podran gaudir d’aquest espectacle tan entranyable i familiar.

Pastorets, bons pastorets, us esperem aquest Nadal!

Els Amics dels Pastorets de Granollers porten des de l’any 1886 fent la representació d’Els Pastorets a Granollers. En els últims anys, incorporen a la tradicional obra la col·laboració d’una entitat de Granollers, que aquest any serà l’associació Passaltpas, danses del món.

Amb la direcció de Pablo Bravo, els Amics dels Pastorets de Granollers tornaran a oferir una representació que respecta el clàssic de Folch i Torras però que hi incorporarà molts tocs novedosos cada any. Una actuació coral, de gran qualitat, implicació i il·lusió de tots els que componen els Amics dels Pastorets de Granollers. Enguany s’han programat tres funcions, amb una escenografia molt cuidada, que dóna com a resultat una representació gaudir en família, que incorpora tocs divertits, un clàssic entre els clàssics, cada any diferent i una cita obligada per aquestes dates.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR